سه‌شنبه 20 آبان 1404

امسال از لحاظ بارش سال سختی است

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
امسال از لحاظ بارش سال سختی است

وزیر نیرو گفت: امیدواریم سال 1401 بسیاری از این طرح‌ها را عملیاتی کنیم. هرچند از لحاظ بارش‌ها سال سختی است.

به گزارش مشرق، علی اکبر محرابیان، علی اکبر محرابیان وزیر نیرو در حاشیه جلسه خود با اعضای کمیسیون آب و کشاورزی گفت: در این جلسه گزارشی از وضعیت آب و برق کشور در شش ماه دوم سال گذشته ارائه شد و برنامه‌های وزارت نیرو به ویژه موضوعات مربوط به تابستان و مدیریت منابع آب و برق برای سال 1401 ارائه شد.

وی افزود: امیدواریم در سایه این همکاری و در چارچوب بودجه 1401، که بودجه خوبی هم هست، بتوانیم مسائل و انتظارات مردم را برآورده کنیم. مردم هم در روستاها و هم در شهرها توقعات زیادی برای موضوع آبرسانی روستایی دارند که توقع درستی هم است. در مورد این موضوع طرح جهاد آبرسانی در حال اجرا است با هدف تأمین آب 10 هزار روستا در سراسر کشور و طبیعتاً با تزریق بودجه 1401 این طرح عمرانی وسیع و فراگیر در سراسر کشور سرعت بیشتری می‌گیرد.

محرابیان با بیان اینکه در موضوع شهرها توسعه آبرسانی شهرهایی که با مشکل مواجه هستند را در برنامه داریم، افزود: امیدواریم سال 1401 بسیاری از این طرح‌ها را عملیاتی کنیم. هرچند از لحاظ بارش‌ها سال سختی است؛ در برخی از استان‌ها شاهد خشکسالی هستند به ویژه استان‌هایی که دو سال پیاپی خشکسالی داشتند شرایط سختی دارند. از همه هم‌میهنان دعوت می‌کنیم در بخش شرب و کشاورزی صرفه‌جویی کنند.

منبع: مهر