دوشنبه 13 اسفند 1403

امسال 350 پروژه عمرانی و اقتصادی استان اردبیل افتتاح می‌شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
امسال 350 پروژه عمرانی و اقتصادی استان اردبیل افتتاح می‌شود

اردبیل - ایرنا - معاون فنی و عمرانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل گفت: امسال 350 پروژه عمرانی و اقتصادی استان که زیر نظر کارگروه هستند، افتتاح می‌شود.

علی اسلامی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در حال حاضر بیش از 2 هزار پروژه نیمه تمام در استان اردبیل وجود دارد که برای سالجاری قرار است 350 پروژه از این تعداد تکمیل و بهره برداری شوند.

وی اظهارداشت: با مشارکت دفتر فنی استانداری بازدید از این پروژه‌ها انجام می‌شود و در این بازدید مشکلات فنی و موانع اجراییآنها مورد بررسی قرار می گیرد تا با احصای این موانع و تصمیمات به موقع نسبت به رفع آنها اقدامات عملیاتی لازم انجام شود.

معاون فنی و عمرانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل ادامه داد: با توجه به اینکه برخی از پروژه‌های عمرانی سال‌هاست به رغم تکمیل و یا نیمه تمام بودن مورد بهره‌برداری قرار نمی‌گیرند ضرورت دارد کیفیت اینگونه ساخت و سازها که با تاخیر بهره‌برداری روبرو شدند مورد دقت و نظارت بیشتر قرار گیرند.

اسلامی با بیان اینکه افزایش قیمت مصالح عمده دلیل گلایه پیمانکاران از روند پروژه‌هاست افزود: در هفته آینده جلسه‌ای در کارگاه تولید مصالح شن و ماسه برگزار می‌شود تا مشکلات به وجود آمده در این حوزه مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرد.

وی ضرورت ارتقای کیفیت مصالح ساختمانی به ویژه تولید شن و ماسه و بتن آماده و همچنین نحوه نگهداری بتن را یادآور شد و گفت: قرار است نظام مهندسی نیز در فرآیند تولید بتن و استفاده آن در ساخت و ساز استان نظارت داشته باشد.

*س_برچسب‌ها_س*