امنیت ملی و سیاست خارجی
امنیت ملی و سیاست خارجی
فداحسین مالکی با انتقاد از عدم تخصیص حقابه هیرمند به کشورمان از سوی افغانستان، گفت: متاسفانه برای دریافت حقابه کشورمان گرفتار تناقض ها و اختلافات داخلی طالبان هستیم در حالی که مطابق کنوانسیون های بینالمللی این مهم باید انجام شود.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اعتقاد دارد متاسفانه شیطنت هایی در مسئله تخصیص حقابه از هیرمند هستیم.
ایران سرانجام در بامداد جمعه پاسخ دوباره خود را به پیشنهادهای آمریکا ارائه کرد. این پاسخ در اختیار نماینده اتحادیه اروپا بهعنوان تسهیلگر مذاکرات قرار گرفت. درحالیکه ایران پاسخ خود را در راستای پاسخهای گذشته میداند و آن را منطقی تفسیر میکند، اما اینبار طرفهای غربی موضعگیری متفاوتی اتخاذ کردهاند. آمریکا پاسخ ایران را غیرسازنده خواند و اروپا آن را منفی و غیرمنطقی معرفی کرد. با...
پاسخ دوباره ایران به آمریکا سرانجام بامداد جمعه به طرف اروپایی منتقل شد. آمریکا ساعاتی پس از آن اعلام کرد که در حال بررسی و مطالعه پاسخ ایران است، ولی در عین حال تاکید کرد که این پاسخ سازنده نبوده است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: ادامه این روند مردم را دچار چالش های جدی در حوزه کشاورزی و غیره می کند.
خانه ملت نوشت: عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اعتقاد دارد متاسفانه شیطنت هایی در مسئله تخصیص حقابه از هیرمند هستیم.
اقتصادنیوز: نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: باید تمام ادعاهایی خلاف واقع درباره مسئله هسته ای ایران بسته شود و باید قید شود هر زمانی طرف مقابل حق ندارد از آن سوءاستفاده کند.
تسنیم نوشت: عزیزی گفت: ایران هر دو بار پیشنهادات سازنده ای جهت احیای برجام ارائه کرده است و اکنون توپ در زمین طرف مقابل و آمریکاست که باید تصمیم بگیرند می خواهند توافق نهایی شود یا نه.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس جزئیات طرح ایران برای میانجیگری در مناقشه اوکراین و پاسخ های متقابل ایران، اروپا، آمریکا به پیشنهادات مذاکرات برجامی را تصریح کرد.
تهران_ایرنا_ عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس جزئیات طرح ایران برای میانجیگری در مناقشه اوکراین و پاسخ های متقابل ایران، اروپا، آمریکا به پیشنهادات مذاکرات برجامی را تصریح کرد.
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: ایران هر دو بار پیشنهادات سازنده ای جهت احیای برجام ارائه کرده است و اکنون توپ در زمین طرف مقابل و آمریکاست که باید تصمیم بگیرند می خواهند توافق نهایی شود یا نه.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره چرایی افزایش امید به توافق در هفتههای اخیر اظهار داشت: در ایران گمان بر این بود که پیشنهادات اروپا با هماهنگی آمریکا تنظیم شده و آمریکا آن را به صورت غیررسمی پذیرفته است.
نماینده مراغه اضافه کرد: حتی گروهی پیشبینی میکردند با توجه به احتمال هماهنگی اروپا و آمریکا و پذیرش ایران، این توافق طی یکی - دو روز انجام شود، اما اخیرا با یادداشتی که آمریکا ارسال کرده است تقریبا امیدها برای توافق دارد از بین میرود.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: گفت: رفتار طرف آمریکایی اخیرا یک مقدار متفاوت از قبل شده است در نتیجه با توجه به یادداشت اخیر آمریکا ممکن است که دسترسی به توافق زمان ببرد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اخیرا با یادداشتی که آمریکا ارسال کرده است تقریبا امیدها برای توافق دارد از بین میرود.
برخی دیپلمات ها، تحلیلگران و جریان های سیاسی و رسانه ای، به طور خاص بر این نکته تاکید کردند که دستیابی به یک توافق در قالب معادله احیای برجام، در دسترس تر از هر زمان دیگری شده است.