امنیت ملی و سیاست خارجی
امنیت ملی و سیاست خارجی
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه عدم لغو تحریم ها نشان از ادامه سیاست های ضد بشری آمریکا علیه ملت ایران است، گفت: سازمان ملل به عنوان یک نهاد بین المللی به این موضوع ورود کند.
ایلنا نوشت: رئیس اسبق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با بیان اینکه نباید تجربه دنیا در مقابله با کرونا نادیده بگیریم، از دولت خواست تا سه ماه آینده گاز را رایگان در اختیار مردم بگذارد.
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مجلس یازدهم با تمام فراز و فرودها و نقدهایی که به آنها وارد است، ماه های پایانی فعالیت خود را پشت سر می گذارد. با توجه به اهمیت و جایگاه مجلس «خبرگزاری دانشجو» در گفتگو با محمد رضا علیزاده فعال دانشجویی و مدیر گروه جهادی مجلس یار و حسین مرادی، عضو شورای مرکزی جنبش عدالتخواه دانشجویی به بررسی اولویت های مجلس یازدهم پرداخته است در ادامه این گفتگو را می خوانید: اصلاح...
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: آمریکاییها باید بدانند که جنایاتشان در حق بشریت در حافظه تاریخی ملت ایران خواهد ماند.
اقتصادنیوز: 143 نفر از وزرا، سفرا، استانداران، معاونان وزرا و نمایندگان مجلس فعلی و سابق در تقاضای لغو حصر به حضرت آیتالله سیدعلی خامنهای، مقاممعظم رهبری نوشتند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: این کمیسیون مقوله جنگ بیولوژیکی کرونا را در نخستین جلسه خود در سال 99 مورد بررسی قرار خواهد داد.
ارومیه - ایرنا - نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به آسیب جدی شیوع بیماری کرونا در کسب و کارهای خرد و مشاغل آزاد، تشکیل «ستاد حمایت از بیکارشدگان بر اثر کرونا» در استان ضروری و کارساز است.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: در شرایطی که انتظار جامعه بشری برداشتن تحریمهای دارویی و اصلی ایران برای مقابله بهتر با ویروس کرونا است مقامات آمریکایی با کوبیدن بر طبل تحریم ها بار دیگر ماهیت ضدبشری خود را آشکار کردند.
مجلس شورای اسلامی روزهای سهشنبه و چهارشنبه هفته جاری جلسه علنی خواهد داشت. رأی اعتماد به وزیر جهاد کشاورزی از جمله دستورکار این هفته مجلس است.
مجلس شورای اسلامی در این هفته جلسه رأی اعتماد به وزیر جهاد کشاورزی را در دستورکار دارد.
تسنیم نوشت: مجلس شورای اسلامی قرار است در جلسات علنی هفته آینده خود گزارش وزرای بهداشت و کشور در مورد شیوع بیماری کرونا را استماع کرده و مورد بررسی قرار دهند.
مجلس شورای اسلامی قرار است در جلسات علنی هفته آینده خود گزارش وزرای بهداشت و کشور در مورد شیوع بیماری کرونا را استماع کرده و مورد بررسی قرار دهند.
اجرای مصوبه همسان سازی حقوق بازنشستگان از سوی دولت، با گلایه فرهنگیان بازنشسته مواجه شده است. آنها نسبت به تبعیض در مسیر اجرای این مصوبه اعتراض دارند.
سخنگوی هیئت نظارت گفت: مجلس یازدهم با هماهنگی شورای نگهبان، قانونی را درباره افزایش اختیارات هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان تصویب کنند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت که رییس جمهور آمریکا با تاکتیک فرار رو به جلو قصد جنگ افروزی علیه کشورمان دارد.