شنبه 20 بهمن 1403

اموال محکومان شرکت پرهام آزادشهر به مزایده گذاشته شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
اموال محکومان شرکت پرهام آزادشهر به مزایده گذاشته شد

گرگان - ایرنا - رییس کل دادگستری گلستان با اشاره به نزدیک شدن مال باختگان شرکت پرهام آزادشهر به اموال از دست‌رفته گفت که اموال محکومان این پرونده به مزایده گذاشته شد.

به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی دادگستری گلستان، هادی هاشمیان اظهار داشت: مزایده 14 ملک این افراد انجام شد و به زودی پول ناشی از فروش آن به حساب دادگستری واریز شده و سپس شاکیان این پرونده می توانند به نسبت طلب و میزان پول فروش املاک، پول خود را دریافت کنند.

رییس دادگستری کل گلستان گفت: پرونده معروف به پرهام آزادشهر که رای آن سال گذشته در دادگاه ویژه رسیدگی به مفاسد اقتصادی استان صادر شد، 2 هزار و 500 شاکی از گلستان دارد که هزار و 140 میلیارد ریال مال خود را از دست داداند.

هاشمیان یادآور شد: بررسی دوباره لیست اموال محکومان این پرونده و اجرای تشریفات قانونی مربوط به مزایده این املاک از علل طولانی شدن اعلان عمومی مزایده بود.

سه محکوم پرونده 33 هزار صفحه‌ای پرهام آزادشهر با عنوان ثبت نام خودروهای لیزینگی از 2 هزار و 819 نفر در استان‌های گلستان و سیستان و بلوچستان میلیاردها تومان کلاهبرداری کردند.

براساس دادگاه و پس از پنج جلسه رسیدگی، محکومین به رد مال به شکات و مالباختگان به همراه در مجموع 50 سال زندان و شلاق و همچنین انفصال دایم از خدمات دولتی محکوم شدند.

پرونده محکومین در 174 صفحه انشای حکم شده و سیداحمد میرمحمدی متهم ردیف اول به رد مال شاکیان استان سیستان و بلوچستان به مبلغ هزار و 418 میلیارد و 258 میلیون و 239 هزار و 840 ریال و متهمان مشترکا به رد مال شاکیان استان گلستان به مبلغ هزار و 128 میلیارد و 893 میلیون و 200 هزار ریال محکوم شدند.

متهم ردیف اول همچنین به اتهام مباشرت در اخلال نظام اقتصادی به 20 سال زندان با احتساب زمان بازداشت قبلی، 74 ضربه شلاق و انفصال ابد از خدمات دولتی و به اتهام مشارکت در اخلال در نظام اقتصادی به 20 سال زندان با احتساب زمان بازداشت قبلی، 74 ضربه شلاق و انفصال ابد از خدمات دولتی محکوم شد.

همچنین مهدی قوانلو متهم ردیف دوم به اتهام مشارکت اخلال در نظام اقتصادی به تحمل بیست سال زندان با احتساب ایام بازداشت قبلی، 74 ضربه شلاق و انفصال ابد از خدمات دولتی و متهم ردیف سوم نادر قوانلو به تحمل 10 سال زندان با احتساب ایام بازداشت قبلی و 10 ضربه شلاق و انفصال ابد از خدمات دولتی محکوم شدند.

*س_برچسب‌ها_س*