دوشنبه 10 شهریور 1404

امور اقتصادی و دارایی

امور اقتصادی و دارایی

خبرگزاری مهر

سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس به جزئیات جلسه کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاونانش پرداخت.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

وزیر امور اقتصادی و دارایی «مهران کفاش» را به سمت سرپرست معاونت امور حقوقی و مجلس وزارت امور اقتصادی و دارایی منصوب کرد.

خبرگزاری تسنیم

در این گزارش می‌توانید مشروح مهم‌ترین اخبار و مباحث مطرح شده در جلسه علنی امروز سه شنبه مجلس شورای اسلامی را بخوانید.

خبرگزاری تسنیم

وزیر اقتصاد در حکمی معاون حقوقی وزرات اقتصاد، سرپرست مرکز عالی دادخواهی مالیاتی را منصوب کرد.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

همتی تأکید کرد: در سال 1403 دچار کسری بودجه شدیم و بخشی از بودجه عمومی را در هدفمندی هزینه کردیم. همچنین از صندوق توسعه ملی با اجازه رهبری برای کسری بودجه استفاده کردیم. بنابراین برای تأمین تبصره 18 دچار کسری بودجه هستیم، اما بانک‌ها برای این موضوع و برطرف کردن آن آمادگی دارند.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: در سال 1403 دچار کسری بودجه شدیم و بخشی از بودجه عمومی را در هدفمندی هزینه کردیم.

وب‌گاه الف

وزیر اقتصاد گفت: برای تامین تبصره 18 دچار کسری بودجه هستیم اما بانک‌ها برای این موضوع و برطرف کردن آن آمادگی دارند.

خبرگزاری میزان

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: این نوید را می‌دهیم که با ایجاد سامانه یکپارچه سازی بودجه سال آینده به صورت یکپارچه خواهد بود و هر بودجه و هزینه‌ای مشخص بوده و قابل جا‌به‌جا کردن نخواهد بود.

وب‌گاه گسترش

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به روند پیگیری‌های انجام‌شده در خصوص اجرای طرح متناسب‌سازی و تأمین منابع مورد نیاز، گفت: با برگزاری جلسات متعدد و پیگیری‌های ویژه رئیس‌جمهور، در نهایت معاون اول ایشان با پی‌نوشت گزارش جلسه‌ای که در روز شنبه 7 مهرماه با حضور معاون رئیس‌جمهور، رئیس سازمان برنامه و بودجه، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مدیران سازمان تأمین اجتماعی برگزار شد، راهکارهای...

خبرگزاری تسنیم

وزیر اقتصاد گفت: برای تأمین تبصره 18 دچار کسری بودجه هستیم، اما بانک‌ها برای این موضوع و برطرف کردن آن آمادگی دارند.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: جلسه علنی امروز سه‌شنبه مجلس شورای اسلامی به ریاست محمدباقر قالیباف آغاز شد.

خبرگزاری مهر

گزارش وزیر امور اقتصادی و دارایی و رئیس سازمان برنامه و بودجه در مورد عملکرد تبصره‌های مربوط به تولید و اشتغال قانون بودجه 1403 امروز در مجلس بررسی می‌شود.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

جلسه علنی امروز سه‌شنبه مجلس شورای اسلامی به ریاست محمدباقر قالیباف آغاز شد.

خبرگزاری دانشجو

نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی به ریاست محمدباقر قالیباف آغاز شد.