امور اقتصادی و دارایی
امور اقتصادی و دارایی
سازمان امور مالیاتی از تعدیل نرخ های مالیاتی برخی مشاغل در پی برگزاری نشست با اتاق اصناف تهران خبر داد.
سازمان امور مالیاتی از تعدیل نرخ های مالیاتی برخی مشاغل در پی برگزاری نشست با اتاق اصناف تهران خبر داد.
تهران - ایرنا - سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد: مقرر شد مشاغلی که میزان فروش آنها بیشتر از مبلغ 4.8 میلیارد تومان در سال 1400 بوده است باید نسبت به تسلیم اظهارنامه مالیاتی اقدام کنند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، اعضای کابینه دولت سیزدهم در حاشیه جلسه امروز (چهارشنبه) هجدهم خرداد ماه 1401 هیات وزیران در حیاط دولت با حضور در جمع خبرنگاران به سوالاتشان پاسخ دادند. سید حمید سجادی پس از جلسه هیات دولت و در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو بیان کرد: رئیس فدراسیون فوتبال با چند کشور دیگر برای انجام بازی دوستانه در حال مذاکره است که به زودی اطلاعرسانی می...
وزیر اقتصاد درباره زمان اجرای کالابرگ الکترونیک توضیح داد.
تهران - ایرنا - اعضای کابینه دولت سیزدهم در یک روز گرم از نیمه دوم خرداد، در حیاط دولت از مهمترین مسائل روز با خبرنگاران سخن گفتند: کاهش ساعت کاری از شنبه، تصویب آیین نامه رتبهبندی معلمان، تأیید استحکام استادیوم آزادی، رسیدگی فوری به پرونده گرانفروشان در تعزیرات و روشن بودن فعالیتهای هستهای ایران.
خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی اعلام کرد: برای تمام کسانی که مشمول یارانه نشده بودند، به صورت علیالحساب در حسابهای آنها واریز شود تا بررسیهای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به سرانجام برسد.
سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی دربارهی واریز یارانه به حساب معترضان گفت: برای همه معترضان عدم دریافت یارانه، علیالحساب واریز شد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی تاکید کرد: طرح «کالابرگ الکترونیک» را پس از بررسی اجرای طرح و نقاط ضعف و قوت آن، با کمترین تعداد اشکال اجرایی میکنیم.
وزیر امور اقتصادی و دارایی تاکید کرد: طرح «کالابرگ الکترونیک» را پس از بررسی اجرای طرح و نقاط ضعف و قوت آن، با کمترین تعداد اشکال اجرایی میکنیم.
وزیر اقتصاد گفت: بر اساس تصمیم ستاد اقتصادی دولت، اجرای رسمی طرح کالابرگ پس از گذراندن دوره آزمایشی در برخی استانها و مشخص شدن نقاط ضعف و قوت آن در سطح کشور اجرا میشود.
وزیر اقتصاد گفت: از ابتدا مصوبه ستاد اقتصادی دولت این بود تا زمانی که اجرای آزمایشی کالابرگ به پایان نرسیده و نتایج آن محرز نشده است، اجرای رسمی آن را در کل کشور کلید نزنیم.