امور اقتصادی و دارایی
امور اقتصادی و دارایی
مجلس به وزارت اقتصاد برای تسریع در تامین اعتبار طرحهای تملک داراییهای سرمایهای در مناطق سردسیر، اسناد اعتباری و اوراق مالی اسلامی مجوز داد.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی لایحه بودجه سال آینده، سازوکار پرداخت بدهیها و مطالبات دولت را تعیین کردند.
نمایندگان مجلس طی مصوبهای، سقف تسهیلات خارجی برای طرحهای دولتی و غیردولتی 30 میلیارد یورو تعیین کردند.
نمایندگان به وزارت اقتصاد (خزانهداری کل کشور) مجوز دادند به منظور تسریع در تأمین اعتبار طرحهای تملک داراییهای سرمایهای به ویژه برای مناطق سردسیر، با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه کشور، اسناد اعتباری و اوراق مالی اسلامی عرضه کند.
با تصویب مجلس سقف تسهیلات مالی خارجی برای طرحهای دولتی و غیردولتی در سال 1404 معادل سی میلیارد یورو تعیین میشود.
وزیر اقتصاد از یکی از طرحهای پیشنهادی وزارت اقتصاد، برای سرمایه گذاری مجدد سود سهام عدالت رونمایی کرد.
نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز میزان حقوق گمرکی مربوط به واردات گوشیهای همراه خارجی برای سال 1404 را تعیین کردند.
نمایندگان مجلس در مصوبهای، حقوق گمرکی واردات گوشیهای همراه خارجی در سال آینده را مشخص کردند.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی لایحه بودجه، حقوق گمرکی واردات گوشیهای همراه خارجی در سال آینده را تعیین کردند.
اقتصادنیوز: نمایندگان مجلس در جلسه علنی نوبت صبح امروز چهارشنبه تعرفه واردات موبایل را تعیین کردند.
نمایندگان مجلس سشورای اسلامی حقوق گمرکی واردات گوشیهای همراه خارجی برای سال آینده را مشخص کردند.
نمایندگان مجلس در مصوبهای، حقوق گمرکی واردات گوشیهای همراه خارجی در سال آینده را مشخص کردند. نمایندگان مجلس در مصوبهای، حقوق گمرکی واردات گوشیهای همراه خارجی در سال آینده را مشخص کردند. به گزارش عرشه آنلاین؛ نمایندگان مجلس در جلسه علنی نوبت صبح امروز چهارشنبه و در جریان بررسی موارد ارجاعی از کمیسیون تلفیق، بند (ق) تبصره 1 لایحه بودجه 1404 را تصویب کردند.
نمایندگان مجلس در مصوبهای، حقوق گمرکی واردات گوشیهای همراه خارجی در سال آینده را مشخص کردند.
برخی کارشناسان معتقدند بازارهای مالی کشور باید تکامل پیدا کنند و نباید تنها به بانکها برای تأمین مالی تکیه کنیم.
وزیر اقتصاد از یکی از طرحهای پیشنهادی وزارت اقتصاد، برای سرمایه گذاری مجدد سود سهام عدالت رونمایی کرد.