امیدواری برای جشنواره شدنِ «سرو ایرانی»/ رویداد هنری که پرترههای یک قهرمان را به نمایش گذاشت + عکس
اختتامیه دومین «سرو ایرانی» با آرزوی جشنواره شدن این رویداد هنری به پایان راه رسید؛ رویدادی که هنرمندان به احترام سردار دلها در آن شرکت میکنند.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، ویژه برنامه هنری «سرو ایرانی» بعد از تجربه سالِ گذشته که به نامِ حاج قاسم سلیمانی و ابراز ارادت و ادای احترام جامعه هنری کشور، یک بار دیگر همزمان با ایامِ مقاومت و سالگرد سردار دلها به فرهنگسرای نیاوران آمد. اما این بار متمرکزتر رویِ نقاشی و آثار حجمی، پرترهها را در معرضِ نگاه مخاطب قرار داد.
این رویداد هنری در حالی امروز به مرحله اختتامیه رسید که از ششم دیماه، کارگاههای تجسمی برگزار کرد و آثار هنری تولید شده شامل آثار حجمی و نقاشی را در نگارخانه اصلی فرهنگسرای نیاوران به نمایش درآورد. «سرو ایرانی» با حمایت بنیاد فرهنگی هنری رودکی و مشارکت موسسه توسعه هنرهای تجسمی معاصر و انجمن هنرهای تجسمی روایت فتح، 25 پرتره «حاج قاسم» را با خودش به نگارخانه آورد که 9 اثر جدید در گنجینه این مجموعه باقی خواهد ماند.
ابوالفضل همراه به عنوان اولین سخنران در پشتِ تریبون حاضر شد و از تلاشِ هنرمندان و نهادهای فرهنگی خصوصاً مدیریت هنرهای تجسمی وزارت ارشاد، بنیاد رودکی و روایت فتح تقدیر کرد. او ویژه برنامه را ادای دین و احترام جامعه هنری به مقام والای شهید سلیمانی و همچنین سایر شهدای مقاومت دانست و گفت: ما خوشبختانه سالِ گذشته توانستیم با استفاده از ظرفیتهای مختلف، برنامههای متنوعی داشتیم و درصددِ آن بودیم که در دومین سال، این رویداد هنری را در سطح گستردهتری برگزار کنیم اما محدودیتهایی بر سر راه ما قرار گرفت که با عنایت شهدا، بخش هنرهای تجسمی «سرو ایرانی» پربارتر از سالِ گذشته شد.
وی افزود: تمام تلاشمان را میکنیم با حمایت مسئولین طی سالهای آتی شاهدِ توسعه این رویداد هنری باشیم. امیدوارم «سرو ایرانی» به نام شهید سلیمانی و ادای احترام جامعه هنری به مقام والای این سردار بزرگِ اسلام، جزو برنامههایی باشد که به صورت رویدادی سالانه هر سال برگزار شود. رویداد که رقابتی نیست و فقط ارائه تمامِ محصولات هنری است که هنرمندان به احترام و عشق و ارادت به سردار دلها ارائه میکنند.
اهدای «نشانهای سلیمانی» به هنرمندان / میهمانان ویژهای که به موزه دفاعمقدس آمدندسپس نوبت به محمد حبیبی دبیر این رویداد هنری رسید و او با یادی از مرحوم حبیبالله صادقی، صحبتهای خود را آغاز کرد. او گفت: کار برای شهدا بسیار ارزشمند و پرخیر و برکت است؛ این برنامه شایستگی آن را دارد که تبدیل به یک جشنواره بشود. در این مسیر تلاشهایی شده است؛ همچون اشارهای که آقای همراه داشتند امیدواریم جامعه هنری شاهد این اتفاق بزرگ باشد. زیرا «سرو ایرانی» میتواند منعکسکننده خوبی از شخصیتِ الگوساز شهید سلیمانی باشد.
وی با اشاره به اینکه «سرو ایرانی» میتواند تا مرزِ بینالمللی شدن هم پیش برود، افزود: مسئولین میتوانند با کمک به جشنواره شدنِ «سرو ایرانی»، این رویداد هنری را تا مرزِ بینالمللی شدن هم پیش ببرند. واقعاً در عصرِ حاضر قهرمانتر از «حاج قاسم» وجود ندارد و امیدوارم سالِ آینده شاهدِ اضافه شدنِ یک جشنواره دیگر به ویترین هنر این مرز و بوم باشیم. از هنرمند تشکر میکنم که به دعوت سردار سلیمانی لبیک گفتند.
مراسم با شعرخوانی و اجرای نمایش توسط هنرمندان ادامه پیدا کرد و اهدای جوایز صورت گرفت.
عبدالرضا سهرابی مدیرکل دفتر هنرهای تجسمی نکاتی مطرح کرد و در پایان مسئولان و میهمانان اختتامیه از آثار «سرو ایرانی» نگارخانه فرهنگسرای نیاوران، بازدید کردند.
تصاویر این برنامه را در ادامه ببینید: