امیرحسین فتحی
امیرحسین فتحی
مسعود سلطانی فر، وزیر ورزش هنوز با درخواست فتحی موافقت نکرده است و قرار است این درخواست به زودی مورد بررسی قرار بگیرد.
هواداران علیه امیرحسین فتحی، جواد زرینچه و کامران منزوی شعار دادند و تاکید کردند استقلال بدون استراماچونی را نمیخواهند. بعضی از هواداران خشمگین استقلال، در پارکینگ باشگاه استقلال را شکستند. همچنین هادی مباشری، معاون باشگاه استقلال که برای آرام کردن هواداران بین آنها حاضر شده بود، توسط آنها مورد ضرب و شتم قرار گرفت.
هواداران علیه امیرحسین فتحی، جواد زرینچه و کامران منزوی شعار دادند و تاکید کردند استقلال بدون استراماچونی را نمیخواهند.
مهدی کشاورز پیشکسوت باشگاه استقلال که به میان آنها آمده بود، با این هواداران درباره مشکلات پولی و انتقال پول که برای باشگاه ایجاد شده، صحبت کرد، اما هواداران ناراضی استقلال با او درگیر شدند. یکی از آنها گفت که مدیران باشگاه باید پاسخگو باشند، نه اینکه یک پیشکسوت مانند کشاورز را به میان هواداران بفرستند.
فتحی و ماجدی، دو عضو هیات مدیره استقلال بعد از پایان جلسه ساعت 23:30 دیشب با بازیکنان در هتل المپیک، مستقیم به منزل استراماچونی رفتند، اما بعد از سه ساعت انتظار، موفق به دیدار مربی ایتالیایی نشدند. با توجه به ارقام دستمزد مربیان خارجی در ایران از برانکو و ویلموتس گرفته تا دنیزلی و کالدرون استرا به این نتیجه رسیده که رقم قراردادش ناچیز است و تاخیر واریزها بهانه لازم را داد
مدیرعامل باشگاه استقلال که مطالبات از باشگاه عجمان امارات را دریافت کرده، برای روحیه دادن به بازیکنان تیمش قبل از بازی با سپاهان به هر یک از آنها مبلغ 300 دلار پاداش داده است.
این داور (زاهدیفر) برای چندمین بار است که این کار را با ما میکند و نمیدانم کمیته داوران فدراسیون فوتبال چه اصراری دارد که این داور را برای بازیهای ما انتخاب کند.