خلیلزاده؛ ازاتهامچاقوکشیبهبازرسزن تاوام و ورشکستگی
پاییز هجده سال پیش مسعود سلطانی فر که این روزها وزیر ورزش است، در دولت خاتمی به سمت استاندار گیلان منصوب شد و همه چیز از اینجا شروع شد. شرکت ابریشم گیلان، یکی از موفقترین قطبهای نوغانداری در کشور در معرض فروش قرار میگیرد. نام خریدار اسماعیل خلیل زاده است...
پس از استعفای امیرحسین فتحی از سمت مدیرعاملی باشگاه استقلال، گمانهزنیها برای تعیین مدیرعامل این تیم آغاز شده بود که وزارت ورزش و جوانان ناگهان اسماعیل خلیل زاده رییس هیات مدیره را به سمت سرپرست مدیرعاملی این باشگاه منصوب کرد.
به گزارش تابناک ورزشی، پشت پرده انتخاب خلیل زاه به این سمت چیست و چگونه او با وجود اینکه ریاست هیات مدیره را در اختیار دارد، مهمترین پست اجرایی باشگاه را هم تحت اختیار خود گرفته است؟ پاسخ این پرسش را شاید بتوان در چند سطر زیر و سوابق این فرد پیدا کرد.
تابناک ضمن بازنشر این مطلب، آمادگی خود برای انتشار هرگونه پاسخ و اسناد و مدارک از سوی خلیل زاده در پاسخ به محتویات این گزارش که در سایر رسانه ها منتشر شده را اعلام می دارد.
خرید کارخانه دولتی ابریشم، اخذ وام کلان و ورشکستگی شرکت
دولت خاتمی، چهارم مهرماه 1380 یعنی هجده سال پیش! مسعود سلطانی فر که این روزها وزیر ورزش است، به سمت استاندار گیلان منصوب شد. همه چیز از اینجا شروع شد. شرکت ابریشم گیلان، یکی از موفقترین قطبهای نوغانداری در کشور در معرض فروش قرار میگیرد. نام خریدار اسماعیل خلیل زاده است. نتیجه خرید اما طبق گفته دست اندرکاران آن شرکت، به ورشکستگی این کارخانه پرآوازه انجامید!
هادی درو، رئیس اداره توسعه نوغانداری استان گیلان در مصاحبهای ضمن انتقاد از واگذاری این شرکت به یک فرد غیرتوانمند در صنعت نوغانداری، این نکته را هم میگوید که این فرد وام میلیاردی از قبال این کارخانه اخذ کرده اما کارخانه را به حال خود رها کرد.
از شایعه سپیدرود تا واقعیت هیات مدیره استقلال
اما تمام فعالیت خلیل زاده در استان گیلان، که اتفاقا مالکیت یکی از هتلهای این استان را نیز در اختیار دارد به این مورد ختم نشد. پس از برگزاری چند جشن، هتل تحت تملک او با برند سپیدرود و کمکهای چند ده میلیونی، چندین بار شائبه حضور او در تیم محبوب سپیدرود رشت مطرح شد و او هر بار از تلاش برای حضور این تیم در دسته دوم و سپس دسته اول کشور صحبت کرد اما هیچگاه این حرفها جنبه عملیاتی به خود نگرفت.
هفده سال بعد مسعود سلطانی فر در قامت وزیر ورزش، اسماعیل خلیل زاده را به عضویت هیات مدیره استقلال درمیآورد. او به عنوان یک عضو اقتصادی به مجموعه مدیریتی استقلال وارد میشود و خیلی زود به همراه کامران منزوی کارگروه اقتصادی و بازاریابی باشگاه استقلال را تشکیل میدهند.
اولین خبر اقتصادی خلیل زاده فروش الهیار صیادمنش به فنرباحچه بود. او به صراحت اعلام کرد که کل 850 هزار دلار او را از باشگاه ترکیهای گرفتهایم اما هادی مباشری، ضمن تکذیب این خبر تصریح کرد که باشگاه به دنبال دریافت پول کامل انتقال صیادمنش است!
حمله با چاقو به یک زن!
در خردادماه 98 خبری منتشر میشود که نام فرد داخل خبر برای رسانه ها حساسیت برانگیز بود. به نوشته طرفداری؛ گفته شد که فردی بنام خلیل زاده با یک چاقو به یک زن حمله ور شد! اما داستان چه بود؟ طبق بازرسیهای فاطمه داوری، بازرس تعاونی مسکن کارکنان وزارت آموزش و پرورش، اسماعیل خلیل زاده دبیر اتاق تعاون تهران متخلف شناخته میشود. این خبر در بدو ورود خلیل زاده به استقلال به صورت نامشخص و بدون جزییات منتشر شده بود اما پس از آن در لابلای اخبار به فراموشی سپرده شد. مدارک زیر گزارش خانم بازرس و ادعاهای او علیه خلیل زاده را نشان می دهد که در مجلس شورای اسلامی ثبت شده است.
فردی که این خانم بازرس یعنی داوری در نامه از آن به عنوان پسر خلیل زاده یاد کرده و ادعا می کند همان میلاد خلیل زاده معروف به «میلاد لاکچری» در شبکه های اجتماعی است که عکسهای او با ماشینهای گرانقیمت در فضای مجازی حسابی سر و صدا به پا کرده است.
خلیل زاده در شهریورماه 98 ارتقاء درجه میگیرد و به سمت رئیس هیات مدیره استقلال منصوب میشود.
در آستانه بازی استقلال و پیکان شائبههایی در مورد کنارهگیری استراماچونی از سکان هدایت استقلال شنیده شد. خلیل زاده ضمن تکذیب خبر استعفای استراماچونی، آن را کذب محض خواند! ساعتی بعد مرد ایتالیایی نامه فسخش را در خبرگزاری جمهوری اسلامی علنی کرد و صبح روز بعد ایران را ترک نمود.