امیرعلی صادقی، ستاره شماره 9 تیم مهدویکیا؛/ پدیده استقلال به دنبال درخشش دوباره در تیم امید

هافبک تهاجمی جوان تیم فوتبال استقلال از امروز در اردوی تیم امید ایران حضور یافت.
به گزارش "ورزش سه"، امیرعلی صادقی که در اردوی گذشته تیم امید موفق شد در سه بازی متوالی مقابل پرسپولیس، نساجی و گلگهر گلزنی کند و نمایشهای درخشانی را از خود در جمع شاگردان مهدویکیا به جای گذاشت، مجدداً به اردوی تیم امید دعوت شده و مهدی مهدویکیا امید زیادی به درخشش او دارد.
صادقی که شماره 9 تیم امید را به تن میکند در شرایطی به اردوی این تیم اضافه شده که از فیفادی قبلی تاکنون نتوانسته در ترکیب استقلال فرصت بازی به دست آورد و امیدوار است بتواند در دو بازی دوستانه تیم امید ایران مقابل تیم امید عراق مجدداً بدرخشد و گلزنی کند.
هافبک تهاجمی آبیپوشان در شرایطی امروز خود را به کادرفنی تیم امید معرفی کرد، که خبری از حضور علیرضا رضایی و سینا سعیدیفر دو همبازی استقلالی خود در تیم امید نبود تا امیرعلی صادقی تنها نماینده استقلال در اردوی فعلی تیم امید باشد.