امیریفر: حسن روحانی دیگر فعالیت سیاسی نخواهد داشت / در مورد آقای لاریجانی شرایط متفاوت است
ایلنا نوشت: فعال سیاسی اصولگرا گفت که در مورد آقای لاریجانی شرایط متفاوت است، او ممکن است که بخواهد حزب یا گروهی را تشکیل دهد اما من فکر کنم که چون افول لاریجانیها فرارسیده و باتوجه به عملکردشان همه برادرانشان افول سیاسی پیدا کردند و خیلی وجهه مردمی ندارند؛ بعید میدانم موفق شود اما ممکن است که بخواهد حزب و گروهی را جمع کند.
حجتالاسلام عباس امیریفر فعال سیاسی اصولگرا، در رابطه با این مساله که «با هماهنگی و نزدیکی کنونی میان قوای سهگانه اکنون دیگر بهانه کار نکردن رنگ باخته و مردم انتظار زیادی از دولت و مجلس دارند»، گفت: بله، این نزدیکی میان قوای سهگانه بیسابقه است که البته مزایایی هم دارد؛ مانند این که اگر کاستیای وجود داشته کسی نمیتواند به گردن فرد یا قوه دیگر بیندازد و با یک هماهنگی میتوانند به سمت حل مشکلات مردم حرکت کنند و آن را حل کنند. معایب این مساله میتواند این باشد که رقابتی در این میان ایجاد نشود، اما در مجموع من فکر میکنم مزایای آن خیلی بیشتر از معایب است.
وی افزود: در هر حال این هماهنگی قوای ثلاثه نتایج اثرگذاری خواهد داشت چنانچه در بعضی موارد مشاهده کردیم مانند حوزه واکسیناسیون یا تنظیم لوایح و طرحها میان قوا. منتها بستگی به عملکرد مجریان هم دارد و باید ببینیم که نتیجه کارشان با توجه به مشکلات اقتصادی که وجود دارد، چه خواهد شد؟
کنشگر سیاسی اصولگرا در رابطه با پیشبینی از آینده سیاسی حسن روحانی و علی لاریجانی دو رئیس قوه پیشین ایران که اکنون در سکوت خبری و سیاسی بهسر میبرند، بیان کرد: آقای روحانی با توجه به اینکه سن ایشان بالاست و 73 سال سن دارند و از همین جهت هم شخص ایشان نمیتوانند در عرصههای سیاسی کاندیدا باشند، بعید است که بخواهد مجدد در عرصه سیاست فعالیت کند. یک مقداری هم اینطور نشان میدهد که ایشان روی زندگی شخصی یا کاری خود به دور از سیاست فعالیت خواهد کرد، البته ممکن است نقدهایی داشته باشد و اینها گفته شود اما فعالیت میدانی بعید به نظر میرسد.
وی ادامه داد: اما در مورد آقای لاریجانی شرایط متفاوت است، او ممکن است که بخواهد حزب یا گروهی را تشکیل دهد اما من فکر کنم که چون افول لاریجانیها فرارسیده و باتوجه به عملکردشان همه برادرانشان افول سیاسی پیدا کردند و خیلی وجهه مردمی ندارند؛ بعید میدانم موفق شود اما ممکن است که بخواهد حزب و گروهی را جمع کند.
امیریفر در پایان پیرامون مساله انتصابات دولت در هفتههای اخیر و دخالت نمایندگان در این امر، گفت: ببینید در مساله انتصابات درست است که نمایندگان حق دخالت ندارند اما حق مشورت دارند و اظهارنظر میکنند، به نظر من باید نظرات نمایندگان مجلس را هم دریافت کرد. اکنون نکتهای که برخی از نمایندگان و مردم گله دارند، کند پیش رفتن کارهاست، اکنون دوماه از تغییر دولت گذشته و فقط یک سوم از استانداران تعیین شدهاند که در بعضیشان هم حرف در این زمینه وجود دارد.
وی تصریح کرد: در نتیجه اولا باید به روند انتصابات دولت سرعت بخشیده شود و دوم اینکه با مشورت نمایندگان این کار انجام شود با توجه به اطلاعاتی که نمایندگان در هر استان از مردم و استان دارند، نظرات نمایندگان هم دیده شود که بتوانند انشاءالله با همکاری کارها را پیش برده و موفق شوند.
2323
کد خبر 1562548