انتخابات مجلس
انتخابات مجلس
رهبر انقلاب صبح فردا جمعه در اولین دقایق آغاز رأیگیری انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری رأی خود را به صندوق خواهند انداخت.
روابط عمومی دادستان شهرستان پاکدشت از دستگیری فردی خبر داد که قصد داشت با استفاده از اسکناسهای جعلی، آرای مردم را در انتخابات مجلس شورای اسلامی خریداری کند.
دبیر ستاد مرکزی راهیان نور با صدور بیانیهای ملت ایران را برای حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری دعوت کرد.
یکشنبه ششم اسفند مصادف با نیمه شعبان، طبق معمول برای دوستان پیام تبریک فرستادم. در این پیام چند خطی نوشتم «دعا میکنیم که همه مردم از حاکمان و خواص و عامه مردم، همه همت کنند تا با اراده و عزم به توسعه یافتگی و پیشرفت کشور با محوریت اخلاق زمینه ظهور و حضور حضرت آماده شود».
وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در بیانیهای ضمن تأکید بر حضور حداکثری مردم در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، این حضور را مقوم استحکام درونی کشور دانست و آن را پایهای برای رونق اقتصاد گردشگری کشور عنوان کرد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در پیامی از مردم به ویژه صنعتگران و معدنکاران، تجار و بازرگانان و فعالان اصناف و بازار برای حضور در انتخابات دعوت کرد.
سازمان سینمای کشور با صدور بیانیهای ضمن دعوت از خانواده بزرگ سینمای ایران برای شرکت در انتخابات 11 اسفندماه اعلام کرد: شکلگیری مجلسی آگاه، انقلابی و فرهنگدوست به گسترش رونق و رفاه عمومی، بالندگی و رشد فرهنگ و هنر و عزت و اقتدار ملی منجر خواهد شد.
دادستان شهرستان پاکدشت از کشف اسکناسهای تقلبی برای خرید رای در این شهرستان، خبر داد.
تهران - ایرنا - بنیاد سینمایی فارابی و انجمن سینمای جوانان ایران در پیامهای جداگانهای، آحاد مردم به خصوص هنرمندان و سینماگران را به مشارکت در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری دعوت کردند.
تهران - ایرنا - وزیر صنعت، معدن و تجارت در پیامی از مردم به ویژه صنعتگران و معدنکاران، تجار و بازرگانان و فعالان گرانقدر اصناف و بازار برای حضور در انتخابا دعوت کرد.
آیت الله مظاهری با انتشار پیامی در استانه انتخابات ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری و دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: مردم از حق شرعی و ملی خود استفاده خواهند کرد.
تهران - ایرنا - وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در بیانیهای ضمن تأکید بر حضور حداکثری مردم در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، این حضور را مقوم استحکام درونی کشور دانست و آن را پایهای برای رونق اقتصاد گردشگری کشور عنوان کرد.
تهران - ایرنا - سرپرست مرکز توسعه فرهنگ و در فضای مجازی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از برگزاری پویش دعوت در آستانه برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی خبر داد.
انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری در روز جمعه یازدهم اسفندماه برگزار میشود و احتمال تعطیلی مدارس در روز شنبه دوازدهم اسفند وجود دارد
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، جامعه ورزش از مردم برای شرکت در انتخابات دعوت به عمل آورد. اکبری سرپرست فدراسیون سوارکاری: تعیین حق سرنوشت یک امر عقلایی است وهر شهروندی میبایست این مهم را از اهم اوجبات برای خود قراردهد. مردم کشورمان حساسیت حضور در پای صندوق رای را درک کرده و باور دارند حق سرنوشت و تعیین حق شهروندی باانتخابات به منصه بروز وظهور خواهد رسید. یازدهم اسفند ماه،...