چهارشنبه 17 بهمن 1403

سردار قاآنی آرای خود را صندوق انداخت

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
سردار قاآنی آرای خود را صندوق انداخت

فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران در انتخابات مجلس دوازدهم و ششمین دوره خبرگان شرکت کرد.

- اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزای تسنیم، سردار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری آرای خود را به صندوق انداخت.

اخبار لحظه به لحظه از انتخابات / طحان نظیف: تخلفی در فرایند رای‌گیری گزارش نشد / تمدید انتخابات تا ساعت 22 بنابراین گزارش، فرآیند رای‌گیری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری از ساعت 8 صبح امروز جمعه 11 اسفند 1402 آغاز شده است و تا ساعت 22 تمدید شده است.

در این‌دوره از انتخابات، 61 میلیون و 172 هزار و 298 نفر واجد شرایط برای حضور پای صندوق و رأی دادن هستند؛ از این تعداد 30 میلیون و 945 هزار و 133 مرد و 30 میلیون و 227 هزار و 165 نفر زن هستند. متولدین 11 اسفند 1384 به قبل امکان رأی‌دادن را دارا هستند و در مجموع، 3.5 میلیون رأی اولی در کشور داریم.