جمعه 10 مرداد 1404

انتخابی جام‌جهانی بسکتبال | امتداد دیوار چین تا تهران!/ شکست تلخ در خانه برابر چشم بادامی ها

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
انتخابی جام‌جهانی بسکتبال | امتداد دیوار چین تا تهران!/ شکست تلخ در خانه برابر چشم بادامی ها

تیم ملی بسکتبال ایران در پنجره پنجم انتخابی جام جهانی مقابل چین در خانه شکست خورد.

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تیم‌های ملی بسکتبال ایران و چین طی دیدار نخست پنجره پنجم انتخابی جام جهانی 2023 از ساعت 17 امروز (جمعه - 20 آبان‌ماه) در تالار بسکتبال مجموعه ورزشی آزادی به مصاف هم‌دیگر رفتند.

به علت عدم درخواست تیم ملی استرالیا برای ورود به ایران و بازی با تیم ملی، حساسیت‌های جدال سنتی امروز نسبت به گذشته افزایش زیادی یافت و برای ایران این بازی حکم مرگ و زندگی داشت.

برخلاف اعلام قبلی، تماشاگران مدعو ایرانی و چینی در سالن برگزاری مسابقه حضور یافته و به تشویق تیم‌های خود پرداختند. نکته جالب این که تعداد هواداران زن و مرد چینی به مراتب نسبت به تماشاگران ایرانی برتری داشت.

کوارتر نخست با حملات پی‌درپی آسمان‌خراش‌های ایرانی آغاز شد اما در ادامه تشویق‌های بی‌امان هواداران چینی باعث امتیازگیری رقیب شد و در نهایت، کوارتر با نتیجه نزدیک 21 بر 20 به‌سود ایران پایان یافت.

کارلوس کی‌روش، سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان نیز به همراه مهدی محمد‌نبی، نایب‌رئیس اول فدراسیون فوتبال حین برگزاری کوارتر دوم در سالن حاضر شد و بازی تیم ملی را به نظاره نشست.

کوارتر دوم اما با هجوم بی‌امان چینی‌ها آغاز شد و رقیب خیلی زود از تیم ملی ایران پیش افتاد. در ادامه ایران تلاش کرد تا اختلاف امتیاز را کاهش دهد اما نیمه با نتیجه 42 بر 34 تمام شد.

کوارتر سوم ارمغانی با چند تعویض و فرستادن جوانانش به ترکیب کوشید تا اختلاف را کمتر کند اما بازی حساب شده چشم بادامی ها سبب شد تا تنها فاصله کمتر شود. کوارتر سوم 60 - 51 به سود چین به پایان رسید.

کوارتر چهارم اما بسیار حساس شد. سعید ارمغانی تمامی ستاره های باتجربه خود را به زمین فرستاد تا اختلاف را جبران کند. این تاکتیک موثر اتفاق افتاد و همین سبب شد تا 1 دقیقه مانده به پایان بازی اختلاف به 2 امتیاز برسد اما 2 پرتاب 3 امتیازی از چینی ها کار را یکسره کرد تا ایران شکست تلخی را در خانه پذیرا شود و در نهایت بازی با نتیجه 81 به 72 به سود چین به پایان رسید تا ایران ار جام جهانی دورتر شود.