سه‌شنبه 3 شهریور 1405

انتشار تصویر یک کودک ایرانی مشکوک به آبله میمونی

وب‌گاه عرشه آنلاین مشاهده در مرجع
انتشار تصویر یک کودک ایرانی مشکوک به آبله میمونی

آبله میمونی به ایران رسید؟ | یک پزشک در صفحه توییترش تصویری از یک کودک مشکوک به ابتلا به بیماری آبله میمونی را منتشر کرد.

سمیرا پورصالح در صفحه توییترش با انتشار این تصویر نوشت: «اولین نمونه مشکوک کشور که pcr ش دیروز رفته انستیتو پاستور...»

توییت سمیرا پورصالح را در زیر ببینید:

وزیر بهداشت دیروز با بیان اینکه نگرانی از بابت بیماری آبله میمون نداریم، گفت: هنوز موردی از ابتلای قطعی در ایران تشخیص داده نشده است.

بهرام عین اللهی، در حاشیه هفتاد و پنجمین مجمع بهداشت جهانی، افزود: مجمع بهداشت جهانی هنوز وارد مسئله بیماری آبله میمون نشده است اما چیزی که مسلم است؛ به خاطر ارتباط کشورها با هم و رفت و آمد مسافران، به همکارانمان آماده باش داده ایم.

وی با بیان اینکه در حال مطالعه و بررسی بیماری آبله میمون در کشور هستیم، گفت: فعلاً خیلی در کشور نگرانی از این بابت نداریم و هنوز موردی از ابتلای قطعی در ایران تشخیص داده نشده است.

وزیر بهداشت تصریح کرد: زیرساخت‌های بومی مهیا شده برای تولید واکسن کرونا در کشور می‌تواند در مقابل دیگر تهدیدات بهداشتی نیز به کار آید که از جمله آنها بیماری آبله میمون است.

هم اکنون دیگران می خوانند
انتشار تصویر یک کودک ایرانی مشکوک به آبله میمونی 2
انتشار تصویر یک کودک ایرانی مشکوک به آبله میمونی 3