انتشار ویروس کرونای آلفای انگلیسی در هرمزگان / احتمال شیوع ویروس کرونای دلتا

هرمزگان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان گفت: ویروس کرونای آلفای انگلیسی در هرمزگان در حال انتشار است و خطر شیوع ویروس کرونای دلتا (هندی) نیز محتمل است.
دکتر فاطمه نوروزیان در گفت و گو با ایسنا، افزود: 4 نفر دیگر از بیماران مبتلا به کرونا در هرمزگان جان باختند و شمار کل جان باختگان این بیماری در استان به هزار و 464 نفر رسید.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با بیان اینکه 144 بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستانهای استان بستری شدند و اکنون در مجموع 698 نفر در بیمارستانهای استان تحت مراقبتند، اظهار کرد: از مجموع بستری ها، 103 نفر در بخش مراقبتهای ویژه (آی. سی. یو) بستری هستند و حال 21 نفر از آنها وخیم است.
وی با اشاره به اینکه اکنون استان هرمزگان در حال سپری کردن شرایط بحرانی است، تصریح کرد: ویروس کرونای آلفای انگلیسی در هرمزگان در حال انتشار است و خطر شیوع ویروس کرونای دلتا (هندی) نیز محتمل است.
نوروزیان دوری از تجمعات، استفاده از ماسک، شستشوی دستها و حفظ قرنطینه توسط بیماران را از راههای جلوگیری از شیوع کرونا دانست و عنوان کرد: پرهیز از شرکت در تجمعات همچون عروسی و عزا بسیار مهم است؛ متأسفانه هفته گذشته یک خانم 22 ساله باردار به علت شرکت در مراسم عروسی و ابتلا به کرونا جان خود را از دست داد.