انتظام و امنیت
انتظام و امنیت
رییس کل دادگستری قم گفت: شهید اسدی و قاسمی با حضور در جمعیت اغتشاشگران در حال تبیین تفاوت اعتراض با آشوب بودند که مورد حمله اغتشاشگران قرار گرفتند و با بیش از 40 ضربه چاقو به شهادت رسید
نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی گفت: دشمن در جنگ 12 روزه موفق نشد و اعلام کرد که ملت ایران محاسبات ما را بههمریخت، اکنون این اغتشاشات در ادامه آن است و میخواهد انتقام بگیرد.
مشاهدات میدانی و اخبار دریافتی از کاهش چشمگیر تجمعات خیابانی حکایت دارد.
مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از روز سهشنبه شاهد ورود سامانه بارشی جدید به کشور از سمت شمال غرب خواهیم بود.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از برگزاری جلسه فوقالعاده این کمیسیون درباره حوادث، ناآرامیها و اغتشاشات اخیر در کشور خبر داد.
مشاهدات میدانی و اخبار دریافتی از کاهش چشمگیر تجمعات خیابانی حکایت دارد.
سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیهای از دستگیری یک تبعه بیگانه که از سوی سرویس اطلاعاتی رژیم کودک کش صهیونیستی وارد کشور شده بود، خبر داد.
مدارس تهران به دلیل آلودگی هوا تعطیل شد، عضو شورای شهر تهران از تهیه سیاهه انتشار بعد از یک دهه خبر داد.
دبیر شورای عالی امنیت ملی در تحلیلی از اعتراضات تاکید کرد که در مقابل اعتراض باید گوش شنوا داشت. علی لاریجانی با تاکید بر نیاز کشور به اصلاحات اساسی، بر حضور مردم در عرصه اقتصاد صحه گذاشت و گفت: بدون حضور مردم، اقتصاد تکان قوی نخواهد خورد.
سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیهای از دستگیری یک تبعه بیگانه که از سوی سرویس اطلاعاتی رژیم کودک کش صهیونیستی وارد کشور شده بود، خبر داد.
اقتصادنیوز: اطلاعات سپاه در اطلاعیهای از دستگیری جاسوس سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در ایران خبر داد.
مشاهدات میدانی و اخبار دریافتی از کاهش چشمگیر تجمعات خیابانی حکایت دارد.
زمان دفاع مقدس بود که صدام به خلبانان عراقی گفت «هرکس یک اف 14 بزند، یک بنز به او میدهم»
یک تبعه بیگانه که به صورت هدفمند و با پوشش، از سوی سرویس اطلاعاتی رژیم کودک کش صهیونیستی وارد کشور شده بود، حین جمع آوری اطلاعات و برآورد وضعیت از اقدامات تروریستی عوامل خود، توسط سازمان اطلاعات سپاه دستگیر شده و در بازرسی از وسایل همراه و مخفیگاه وی، اسناد قطعی جاسوسی وی کشف گردید.
سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از دستگیری یک تبعه بیگانه که از سوی سرویس اطلاعاتی رژیم کودککش صهیونیستی وارد کشور شده بود، خبر داد.
تیم فوتبال پرسپولیس که هفته گذشته با حضور بازیکنانش راهی قطر شد، سه شنبه به ایران باز خواهد گشت تا آماده دور برگشت رقابتهای لیگ برتر خلیج فارس شود.