سه‌شنبه 13 آبان 1404

انتقاد تند رئیس بزرگترین شرکت هواپیمایی اروپا از سیاست‌های مالی دولت انگلیس

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
انتقاد تند رئیس بزرگترین شرکت هواپیمایی اروپا از سیاست‌های مالی دولت انگلیس

مدیرعامل بزرگ‌ترین شرکت هواپیمایی اروپا یعنی رایان ایر که مقر آن در پایتخت ایرلند قرار دارد، طی اظهاراتی هشدار داد که اقتصاد بریتانیا تحت دولت حزب کارگر «محکوم به نابودی» است.

اقتصادی

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از گاردین، مایکل اولری، مدیرعامل بزرگ‌ترین شرکت هواپیمایی اروپا یعنی رایان ایر که مقر آن در پایتخت ایرلند قرار دارد، طی اظهاراتی هشدار داد که اقتصاد بریتانیا تحت دولت حزب کارگر «محکوم به نابودی» است.

این اظهارات در حالی مطرح شد که این شرکت از افزایش چشمگیر سود نیم‌سال نخست خود خبر داده است.

اولری با انتقاد شدید از ریچل ریوز، وزیر دارایی دولت حزب کارگر، تاکید کرد که وی در تحقق وعده‌های خود برای رشد اقتصادی ناکام مانده است.

اقتصاد انگلیس تا یک دهه آینده 600 هزار نیروی کار را از دست می‌دهد اقتصاد انگلیس ترمز کشید؛ شاخص مدیران خرید در آستانه رکود

وی تصریح کرد: اقتصاد بریتانیا تحت رهبری فعلی محکوم به نابودی است. بریتانیا به‌شدت به رشد اقتصادی نیاز دارد اما راه دستیابی به رشد از مسیر کاهش هدفمند مالیات‌ها می‌گذرد.

مدیرعامل خطوط هوایی رایان ایر در ادامه افزود: شما نمی‌توانید با مالیات بستن بر ثروت یا سفرهای هوایی، اقتصاد کشور را رشد دهید.

این اظهارات در آستانه ارائه لایحه بودجه به پارلمان انگلیس توسط دولت در ماه نوامبر و در شرایطی مطرح شده است که شرکت‌های هواپیمایی احتمال می‌دهند مالیات پروازهای مسافری (Air Passenger Duty) بار دیگر افزایش خواهد یافت.

این مالیات که بر پروازهای خروجی از فرودگاه‌های بریتانیا وضع می‌شود، معمولاً از طریق افزایش قیمت بلیت به مسافران منتقل می‌گردد. انتظار می‌رود این نرخ از اول آوریل تا دو پوند افزایش یابد.

اولری هشدار داد در صورت افزایش مجدد این مالیات، شرکت‌های هواپیمایی ممکن است فعالیت خود را از برخی فرودگاه‌های کوچک بریتانیا به کشورهایی با مالیات پایین‌تر، مانند سوئد و ایتالیا، منتقل کنند.

وی افزود: اعتماد چندانی به ریچل ریوز و استراتژی اقتصادی دولت (حزب) کارگر ندارم. گزارش‌هایی که از احتمال وضع مالیات‌های جدید بر ثروت خبر می‌دهند، موجب خروج سرمایه از لندن شده است.

مدیر رایان‌ایر گفت: ثروتمندان در حال فرارند و می‌کوشند پیش از آن‌که ریچل ریوز بر املاک، درآمد و ارث آنان مالیات وضع کند، با پروازهای ارزان از لندن خارج شوند.