پنج‌شنبه 20 شهریور 1404

انتقاد فرماندار اسفراین از حذف اعتبارات بازآفرینی شهری

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
انتقاد فرماندار اسفراین از حذف اعتبارات بازآفرینی شهری

بجنورد - ایرنا - فرماندار اسفراین از حذف اعتبارات ستادبازآفرینی شهری در دو سال گذشته انتقاد کرد و گفت: برای برقراری دوباره آن باید پیگیری‌های لازم در سطح استانی و ستاد ملی بازآفرینی شهری انجام شود.

طاهر رستمی روز چهارشنبه در نشست ستاد بازآفرینی شهری اسفراین اظهار داشت: هر چند پیگیری های مستمر در ستاد بازآفرینی شهری اسفراین که سال گذشته صورت گرفت، قرار شد 30 درصد اعتبارات به این سمت سوق داده شود اما این امر محقق نشد. رستمی گفت: از محل اعتبارات درآمدهای سازمان زمین شهری و ستاد بازآفرینی شهری کشور قرار بود 40میلیارد ریال اعتبار به شهرستان تخصیص پیدا کند که فقط حدود 12 درصد اختصاص یافت.

وی گفت: این موضوع در سطح استان و ستادملی بازآفرینی برای جذب اعتبارات لازم پیگیری خواهد شد تا در کنار اعتبارات دستگاه های اجرایی بتوانیم محلات ناکارآمد را توانمندسازی کنیم و به هدف ستاد بازآفرینی شهری محقق شود. وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره اجرای طرح اقدام ملی مسکن در شهرستان گفت: تحویل زمین برای این طرح انجام شده و پس از اتمام کارهای مقدماتی، در آینده نزدیک کلنگ زنی خواهد شد. وی با بیان اینکه کمیته‌ای برای اجرای فوری و جدی این طرح در شهرستان تشکیل می شود افزود: با توجه به افزایش قیمت مسکن در شرایط کنونی طرح اقدام ملی مسکن بر کاهش قیمت‌ها و تهیه مسکن برای اقشار آسیب پذیر موثر است. شهرستان 120 هزار نفری اسفراین در 60 کیلو متری جنوب شرقی بجنورد قرار دارد.

*س_برچسب‌ها_س*