انجام 170 عملیات موفق برای نجات شهروندان از سیلاب
ابراهیم شهریاری، سرپرست سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری زاهدان گفت: طی 170 عملیات آتش نشان در سیلاب روز گذشته شهر زاهدان، 96 نفر نجات یافتند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، ابراهیم شهریاری بیان کرد: همزمان با بروز سیلاب روز گذشته و آمادگی سازمان آتش نشانی زاهدان با توجه به برگزاری جلسات بحران و تاکیدات شهردار محترم، آتش نشانان زاهدان به صورت فعال در کنار مردم در فرآیند جستوجو و امدادرسانی حضور داشتند.
وی با بیان اینکه عمده اقدامات انجام شده از سوی آتش نشانان در شهر مربوط به تخلیه آب از منازل و معابر بود، گفت: آتش نشانان با استفاده از پمپهای آب، میلیونها متر مکعب از آبهایی را که وارد منازل شهروندان و معابر شهری شده بود، تخلیه کردند و همچنان نیز در حال بازدید ایمنی از برخی از منازل در معرض آب در سطح شهر زاهدان هستند. انتهای پیام /