انصارالله
انصارالله
جنبش حماس در بیانیهای ضمن محکوم کردن حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت، این اقدام را یک جنایت جنگی ارزیابی کرد.
اقتصادنیوز: منابع لبنانی از حمله هوایی رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت خبر دادند.
ریاست سه ساله مقیمی بر دانشگاه تهران پس از پایان مدیریت 7 ساله محمود نیلی احمدآبادی در این دانشگاه آغاز شد. دورانی که به دلایل مختلفی باعث شد نام دانشگاه تهران بارها در فضای رسانهای مطرح شود.
کانال 12 اسرائیل تأیید کرد که 7 موشک حزبالله به شهرک «مطله» در نزدیکی مرز لبنان اصابت کرده است.
وزیر جنگ اسرائیل مدعی شد: حزب الله احساس شکست میکند و هر چه زمان بگذرد حزب الله هزینه بیشتری خواهد پرداخت.
اقتصادنیوز: وزیر دفاع دولت نجات ملی یمن تاکید کرد که ارتش یمن کلیدهای پیروزی را در اختیار دارد و آماده رویارویی طولانی مدت با اسرائیل است.
وزیر دفاع دولت نجات ملی یمن تاکید کرد که ارتش یمن کلیدهای پیروزی را در اختیار دارد و آماده رویارویی طولانی مدت با اسرائیل است.
حزبالله لبنان در ادامه حملات خود، چند پایگاه نظامی دیگر اسرائیل را هدف قرار داد.
یک رسانه عبری از ارائه طرح جدید رژیم صهیونیستی به آمریکا برای دستیابی به توافق تبادل اسرا با جنبش مقاومت اسلامی حماس خبر داد.
«ولینگتون کو» وزیر دفاع تایوان در گفتوگو با خبرنگاران با بیان اینکه «تایوان با دقت تحولات در لبنان را زیر نظر دارد» مدعی شد که در رابطه به مسئله انفجار پیجرها، اسرائیل هیچ تبادل امنیتی و اطلاعاتی با تایوان نداشته است.
نماینده حزب الله در یک گفتگوی رادیویی اظهار داشت: اینکه اسرائیلیها دست به چنین جنایت کثیفی بزنند تعجبی ندارد؛ زیرا تاریخ جعلی این رژیم اشغالگر مملو از جنایتهای ضد بشری است که در جهان سابقه ندارد.
اقتصادنیوز: دولت روسیه خواستار انجام تحقیقات بین المللی درباره انفجار پیجرها در لبنان شد.
سازمان بسیج اساتید در بیانیهای از تمامی اساتید و نخبگان دعوت کرد جنایت رژیم کودکش صهیونیستی و حامیان آنان در لبنان را محکوم کنند.
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که انفجار دستگاه های ارتباطی (پیجرها) در لبنان نیازمند تحقیقات و رسیدگی بین المللی دارد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در پی اقدام تروریستی روز گذشته علیه مردم شریف لبنان سازمان بسیج اساتید در بیانیهای ضمن دعوت از تمامی اساتید، نخبگان و ملتهای آزاده جهان برای اعلام انزجار و محکومیت این جنایت رژیم کودکش صهیونیستی و حامیان آنان، تاکید کرد که روزهای آینده نشان خواهد داد که خونبهای مسلمین و رزمندگان مقاومت چه سنگین و انتقام سخت جبهه مقاومت، نیروهای حزب الله و...
حمله به پیجر، عملیات خرابکارانه اخیر اسرائیل همان واقعیتی بود که سیدحسن نصرالله، دبیر کل حزب الله لبنان در سخنرانی ماه فوریه درباره آن به اعضای حزب الله هشدار داد.