انعقاد تفاهمنامه پارک علم و فناوری استان بوشهر با بنیاد شهید و امور ایثارگران
با حضور رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تفاهمنامه پارک علم و فناوری استان بوشهر با بنیاد شهید و امور ایثارگران برای سهولت در تبدیل ایده به محصول و حمایت از ایدهپردازان، نخبگان و فناوران منعقد شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، امیرحسین قاضیزاده هاشمی بعد از ظهر امروز در نشست با نخبگان، تشکلها و کارآفرینان شاهد و ایثارگر استان بوشهر این استان را نماد مقاومت در عرصه مبارزه با استعمار و استکبار دانست و اظهار داشت: استان بوشهر در عرصه ایستادگی در مقابل استعمار و استکبار دارای تاریخ چند صد ساله است چراکه مردم استان بوشهر بهصورت مستقیم با استعمارگر انگلیس و استکبار جهانی آمریکای جهانخوار درگیر شدند.
معاون رئیس جمهور با اشاره به اینکه دشمنان با ترفندهای گوناگون اهداف خود را دنبال میکنند گفت: وقایع اخیر در کشور نشان داد که دشمنان انقلاب اسلامی و نظام اسلامی نگاه ویژهای برای تحقق اهدافشان دارند.
وی ابزار رسانه فارسی زبان را از مهمترین تهاجم دشمنان در مقطع اخیر علیه نظام اسلامی خواند و بیان کرد: لندن پایگاه سازماندهی اقدامات ضد امنیتی علیه جمهوری اسلامی شده و کسانی که در تلویزیون بی بی سی، اینترنشنال، منوتو و یا شبکههای دیگر با زبان فارسی با ملت ایران سخن میگویند از این طریق ضمن هدایت اغتشاشات، آشوب و فتنه، اهداف خود را با دروغ و تحریف دنبال میکنند.
اشتغالزایی 6000 نفری در پارک علم و فناوریرئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به اینکه در 43 سال پیروزی انقلاب اسلامی توطئههای گوناگون از سوی دشمنان علیه ایران اسلامی اجرا شده خاطر نشان کرد: در 400 سال قبل آن در حکومتهای مختلف دستنشانده از جمله دوران قاجار، پادشاهان تحت نفوذ سران کشورهای شرق و غرب بودند.
قاضیزاده هاشمی، نوع نگاه سلطهگران به ایران جهانخوارنه دانست و تصریح کرد: میخواهند ضمن نفوذ در اذهان مردم، از منابع آن بهصورت رایگان استفاده کنند.
وی ادامه داد: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی بیش از 100 سال نفت این کشور را به غارت میبردند ولی مردم از این منابع بیبهره بودند.
معاون رئیس جمهور جزیره خارگ را بهعنوان بزرگترین پایانه صادراتی ایران را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: در این جزیره قبل از پیروزی انقلاب، چه خدماتی از مسیر صادرات نفت به خارگ میشد و امروز اگر بیمارستان، دانشگاه و زیرساختها و شخصیتهای تحصیل کرده وجود دارد به برکت انقلاب اسلامی است و جمهوری اسلامی این منابع که قبلاً به غارت برده میشد اکنون در خدمت مردم قرار میدهد و دیگر به بیگانگان داده نمیشود.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به اینکه بازخوانی تاریخ و افزایش آگاهی مردم در این زمینه یک ضرورت است خاطر نشان کرد: بازخوانی تاریخ تنها نباید مختص، مقطع 43 سال پیروزی انقلاب اسلامی باشد بلکه باید عمق و ریشههای دشمنان ایران در تاریخ جستجو و به درستی بیان شود.
قاضیزاده هاشمی با اشاره به اینکه فراموش کردن تاریخ گذشته محکوم به شکست است گفت: باید تاریخ ایران در ابعاد گوناگون و نقش استعمارگران، سلطهگران و استکبار جهانی در قالب جهاد تبیین بازخوانی شود.
وی جایگاه و شان خانواده ایثارگران را بسیار والا و مهم دانست و بیان کرد: ایثارگران در عرصه فرهنگ جامعه باید نقش خود را ایفا کنند چراکه فرهنگسازی تنها رسالت رسانه ملی نیست بلکه هر فرد به عنوان رسانه اثرگذار میتواند نقش آفرینی کند.
معاون رئیس جمهور پاسداری از خط سرخ شهادت و ایثارگران را یک ضرورت دانست و باتأکید بر ادامه مسیر شهدا خاطر نشان کرد: در عرصه فرهنگسازی باید «انسان رسانه» نقش آفرینی و میدانداری کند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران استخدام سالانه در همه عرصههای دولتی بین 60 تا 70 هزار نفر دانست و بیان کرد: هر چند سهمیه برای خانواده ایثارگران تعیین شده ولی برخی مواقع امکان تحقق آن برای استخدام همه ایثارگران وجود ندارد از این نظر کارآفرینی یک ظرفیت مهم در تحقق اشتغال است که مورد حمایت ویژه قرار میگیرند.
در این نشست تفاهمنامه بین پارک علم و فناوری استان بوشهر با بنیاد شهید و امور ایثارگران برای سهولت در تبدیل ایده به محصول و حمایت از ایدهپردازان، نخبگان و فناوران منعقد شد.