دوشنبه 23 تیر 1404

انهدام باند حرفه‌ای سرقت لوازم خودرو در تهران

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
انهدام باند حرفه‌ای سرقت لوازم خودرو در تهران

رئیس پلیس آگاهی پایتخت از انهدام باند حرفه‌ای سرقت محتویات داخل خودرو در تهران، خبر داد.

رئیس پلیس آگاهی پایتخت از انهدام باند حرفه‌ای سرقت محتویات داخل خودرو در تهران، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار علی ولیپور گودرزی رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ، اظهار کرد: در پی وقوع سرقت محتویات داخل خودرو در سطح سرکلانتری دهم و حوزه‌های همجوار، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پایگاه دهم پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: در بررسی‌های تخصصی و تجزیه و تحلیل پرونده‌ها مشخص شد اعضای یک باند حرفه‌ای، متشکل از چند نفر، در ساعات اولیه شب و در مناطق مختلف تهران از جمله جنوب، جنوب‌غرب و غرب پایتخت، اقدام به شناسایی خودروهای پارک‌شده کرده و با استفاده از تجهیزات تخصصی، محتویات داخل آن‌ها شامل سیستم‌های صوتی، جعبه‌ابزار، جک، رینگ و لاستیک و سایر اقلام قابل حمل را سرقت می‌کردند.

سردار گودرزی گفت: متهمان با بهره‌گیری از شگردهایی نظیر تخریب قفل صندوق یا کلاف کردن درب خودرو، تنها در عرض چند دقیقه اقدام به سرقت می‌کردند و اموال مسروقه را بلافاصله ظرف دو ساعت در ازای دریافت مبالغی بین 9 تا 20 میلیون ریال به مال‌خرها در مناطق مختلف تهران و حومه واگذار می‌کردند.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ متذکر شد: با هدایت عملیاتی دقیق و اقدامات اطلاعاتی گسترده، اعضای این باند حرفه‌ای شناسایی و در عملیات پلیسی هم‌زمان در چند نقطه تهران از جمله افسریه، شهرک رضویه، شهرک کاروان، اتوبان محلاتی و پاسداران دستگیر شدند.

وی افزود: در بازرسی از مخفیگاه متهمان، اموال مسروقه‌ای از جمله 2 دستگاه ساب‌ووفر، چند جعبه ابزار، سیستم‌های صوتی خودرو و سایر اقلام کشف و ضبط شد.

سردار گودرزی گفت: تیم عملیاتی پلیس همچنین در مسیر بازگشت، یک دستگاه خودروی مسروقه که دارای سابقه اعلام سرقت بود را کشف کرده و به مالک آن اطلاع‌رسانی کردند.

وی افزود: متهمان در بازجویی‌های مقدماتی و تکمیلی به چندین فقره سرقت محتویات داخل خودرو در مناطق مختلف پایتخت اعتراف کردند. همچنین با پیگیری اطلاعاتی، 2 مال‌خر دیگر نیز شناسایی و در عملیاتی دیگر در تهران و اسلامشهر دستگیر شدند.

رئیس پلیس آگاهی پایتخت ادامه داد: در بازرسی از محل نگهداری اموال مسروقه توسط مال‌خرها، 80 حلقه لاستیک، 20 حلقه رینگ، چهار جعبه‌ابزار، 2 جک خودرویی و سه دستگاه ضبط و پخش کشف و ضبط شد.

این مقام ارشد انتظامی گفت: با تشکیل پرونده قضائی و ارائه مستندات، متهمان برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند و تحقیقات برای شناسایی سایر اعضای باند همچنان ادامه دارد.

وی خاطرنشان کرد: پلیس آگاهی با اشراف اطلاعاتی کامل، با قاطعیت با باندهای سرقت و اخلالگران نظم عمومی برخورد خواهد کرد و از شهروندان خواست هرگونه مورد مشکوک را سریعاً از طریق شماره 110 گزارش دهند.