سه‌شنبه 24 تیر 1404

انوشیروانی: دستمان در فوق سنگین پر است / به من توهین کردند، اما به دل نمی‌گیرم

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
انوشیروانی: دستمان در فوق سنگین پر است / به من توهین کردند، اما به دل نمی‌گیرم

رییس فدراسیون وزنه برداری گفت: نواب نصیر جلال قرار بود از سه ماه پیش مسئولیت کراسفیت را بر عهده بگیرد و دوستان هم در جریان بودند.

باشگاه خبرنگاران جوان - سجاد انوشیروانی در پایان مجمع عمومی سالیانه فدراسیون وزنه‌برداری در مورد اینکه یکی از وعده‌هایش گرفتن طلای مجموع جهان بود، بیان کرد: در مسابقات قهرمانی جهان دوره قبل مدال نقره و برنز مجموع را گرفتیم و طلای دو ضرب را هم به دست آوردیم. ما جوانان با انگیزه‌ای داریم و این برنامه را داریم که بتوانیم طلای مجموع را بگیریم.

انوشیروانی در پاسخ به این پرسش که برای مسابقات قهرمانی جهان فردی مانند علیرضا یوسفی را در اختیار ندارد و نگران دسته فوق سنگین نیست؟ تاکید کرد: آیت شریفی و علی داوودی شرایط خوبی دارند. علیرضا یوسفی تمریناتش را آغاز کرده و هدف این است که اگر به مسابقات امسال نرسد حتماً با قدرت برای بازی‌های آسیایی آماده شود، چون آنجا برای ما خیلی مهم است. دستمان پر از وزنه‌برداران جوان با انگیزه و نام آشنایی را داریم که امیدوارم بتوانند بدرخشند.

انوشیروانی در مورد وضعیت کراسفیت و حاشیه‌های به وجود آمده گفت: کراسیفت دو سال و نیم پیش با سیاست‌ها و شاخص‌های مد نظر وزارت ورزش به ما ملحق شد. الان هم اگر تصمیم وزارت ورزش بر این باشد که جدا شود احترام می‌گذاریم. تا روزی هم که در کنار ماست تلاش می‌کنیم برنامه‌هایش به نحو احسن پیش برود. تنوع برنامه و تقویمی که ایجاد کردیم نظیرش در هیچ انجمنی نیست.

او ادامه داد: دوستانی که بحث حاشیه را مطرح می‌کنند حاشیه‌هایی است که خودشان ایجاد کرده‌اند. ما حاشیه نداریم و هیچ واکنشی به برخی صحبت‌ها ندادیم، چون کراسفیت به صورت منسجم کارش را انجام می‌دهد. تغییر در هر نقطه می‌تواند اتفاق بیفتد و دلایل مختلفی دارد که من نمی‌خواهم به آن دلایل بپردازم. دلایل مهمی وجود داشت و الان هم به تلاش‌های آقای آزاد احترام می‌گذارم.

انوشیروانی همچنین در مورد انتصاب نواب نصیر شلال به عنوان سرپرست انجمن کراسفیت گفت: از سه ماه قبل قرار بود این تغییر اتفاق بیفتد و خود دوستان هم از این موضوع مطلع بودند. صحبت‌هایی را حتی علیه من انجام دادند، اما من صبر کردم، چون می‌خواستم کراسفیت و وزنه‌برداری بدون حاشیه کارشان را انجام دهند. توهین‌هایی به من شد، اما من صبر کردم. هیچ کدام را به دل نمی‌گیرم، چون وقتی مسئولیت داری ممکن است حرف‌هایی گفته شود. آقای نصیرشلال قرار بود سه ماه قبل بیاید و به دوستانی که در رده بالای مسئولیت هستند هم اطلاع داده بودیم. یکی از مسائلی که دوستان مطرح می‌کنند این است که باشگاه تخلف کرده و مرجعی باید به این مساله رسیدگی کند که مجوز باشگاه را داده است. به فدراسیون ربطی ندارد. امیدوارم دوستان در تفکراتشان مقداری تجدید نظر کنند.

رییس فدراسیون وزنه‌برداری در پایان درباره سفر نصیرشلال به خارج از کشور و گرفتن گرین کارت گفت: من در جریان سفر او به آمریکا نیستم و فقط می‌دانم به خارج از کشور رفته است. خودش می‌تواند در این مورد توضیح دهد. نصیر شلال با توجه با سابقه 8 - 9 ساله‌ای که در کراسفیت دارد کار می‌کند. جامعه کراسفیت از حضور او استقبال کرد. او به صورت موقت انتخاب شده تا مجموعه را جمع کند. او اشراف کاملی به وزنه‌برداری دارد و از طرف جامعه کراسفیت هم شناخته شده است.