اهدای 224جلد کتاب توسط معاون وزیر راه به کتابخانه های گیلان
رشت - «محمد جعفر علیزاده» معاون وزیر راه و شهرسازی 224 جلد کتاب نفیس از مجموعه کتابخانه شخصی خود به ارزش حدودی 150 میلیون ریال به کتابخانه های عمومی استان گیلان اهدا کرد.
رشت - «محمد جعفر علیزاده» معاون وزیر راه و شهرسازی 224 جلد کتاب نفیس از مجموعه کتابخانه شخصی خود به ارزش حدودی 150 میلیون ریال به کتابخانه های عمومی استان گیلان اهدا کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، «محمد جعفر علیزاده» معاون وزیر راه و شهرسازی در اقدامی ارزشمند همزمان با مبارک رمضان به منظور گسترش فرهنگ مطالعه و کتابخوانی در استان گیلان و غنای هرچه بیشتر منابع کتابخانه ها تعداد 224 جلد کتاب نفیس از مجموعه شخصی خود را به کتابخانه های عمومی استان گیلان اهدا کرد.
محمدجعفر علیزاده در حاشیه این اقدام ارزشمند با اظهار خوشحالی از اهدای این کتابها به مجموعه کتابخانه های عمومی استان، کتابخانه ها را یکی از مراکز امن و دسترس پذیر برای عموم مردم دانست و از آمادگی خود برای تأمین منابع کتابخانه های روستایی، مناطق محروم و کتابخانه های سیار خبر داد.
معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین با بیان اینکه شخصا به مطالعه کتابهای تاریخی و آثار ادبی علاقمند هستم، خاطرنشان کرد: استان گیلان بواسطه دارا بودن تاریخ غنی و بزرگان و علمای بنام نیازمند توجه بیشتری در حوزه شناساندن ظرفیتهای تاریخی به عموم مردم است و کتابخانه های عمومی میتوانند با تأمین منابع پرشماری که در این حوزه وجود دارد در این مقوله مهم اثرگذار باشند.
گفتنی است؛ کتابهای اهدایی معاون وزیر راه و شهرسازی که در حوزه هنر، ایرانشناسی، تاریخ، ادبیات، علوم کاربردی و مذهبی و کودک و نوجوان و قرآن کریم، نهج البلاغه و تعدادی از آثار فاخر ادب فارسی است که هم اکنون برای انجام مراحل آماده سازی در اختیار کتابخانه های عمومی استان قرار دارد.
همچنین تعداد 70 جلد از کتابهای اهدایی معاون وزیر راه و شهرسازی به ارزش 20 میلیون ریال در حوزه کودک و نوجوان نیز برای استفاده اعضای کتابخانه عمومی سیار قاصدک رشت، بزودی در اختیار این کتابخانه قرار میگیرد.