اهمیت همکاری کشورهای درگیر گرد و غبار
وزیر محیط زیست و توسعه پایدار سنگال بر لزوم همکاری با کشورهای درگیر گرد و غبار تاکید کرد.
وزیر محیط زیست و توسعه پایدار سنگال بر لزوم همکاری با کشورهای درگیر گرد و غبار تاکید کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، یون ندویه وزیر محیط زیست و توسعه پایدار سنگال در اجلاس بینالمللی مقابله با توفانهای ماسه و گردو غبار که در سالن اجلاس سران تهران برگزار شد، اعلام کرد: پیشروی بیابانها میتواند سلامتی انسانها را دچار خطر کند. در چنین شرایطی سنگال همچون کشورهای دیگر مشارکتهای لازم برای مقابله با بیابانزایی را انجام داده است.
وی افزود: سنگال در صحرا واقع شده است وتوفانهای شدید ماسه و گرد و غبار را تجربه میکند بنابراین همواره که این چالش عظیم کشورها را درگیر میکند، تلاش بسیار زیادی در راستای مقابله با پدیده گرد و غبار داشتهایم.
به گفته وزیر محیط زیست و توسعه پایدار سنگال، گرد و غبارها 25 درصد پدیدههای محیط زیستی سنگال را تشکیل میدهد. بیابانزایی و از بین رفتن چراگاهها از مهمترین تأثیرات این پدیده است. باید نهالکاری وسیعی را در منطقه انجام دهیم تا بتوانیم با این چالشها مقابله کنیم.
وی ادامه داد: برخی مناطق در معرض کاهش شدید آب و تنزل بهرهمندی زمین قرار دارند بنابراین برای ایجاد جنگلها و تقویت زمین باید تلاش کنیم که حدود 2 میلیارد هکتار از اراضی سرزمین به این امر اختصاص یافته است.
ندویه در پایان تصریح کرد: حدود 640 میلیون بودجه برای اجرای پروژهها در نظر گرفته شده است. ما باید با کشورهایی با این پدیده مقابله میکنند همکاری کنیم. همچنین از برگزار کننده این کنفرانس تشکرداریم.