اوراق بهادار
اوراق بهادار
طبق آخرین اداره میزهای صنعت و رتبهبندی ناشران سازمان بورس، شرکتهای فعال در صنعت محصولات شیمیایی در تیر ماه 87 درصد از کل آب متعلق به صنایع بورسی را مصرف کردهاند.
تا آخر شهریور منتظر واریز سود سهام عدالت، سال مالی منتهی به اسفند 1401 باشید. سود سهام عدالت 700 هزار تومانی به چه کسانی تعلق می گیرد؟ در سال های گذشته سود سهام عدالت به صورت دو مرحله، یک بار در پاییز و یک بار در زمستان پرداخت می شد.
تعداد 10 ناشر پذیرهنویسی الکترونیکی حقتقدم در مرداد ماه سال جاری، را برای صاحبان سهام خود از طریق درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه عملیاتی کردهاند.
صنایع «محصولات شیمیایی، فلزات اساسی و شرکتهای چند رشتهای صنعتی» بیش از نیمی از کل ارزش بورس تهران را به خود اختصاص دادهاند.
شرکتهای فعال در صنعت محصولات شیمیایی 87 درصد از کل آب متعلق به صنایع بورسی را مصرف کردهاند.
گمانهزنیها نشان میدهد شاپور محمدی گزینه جدی برای ریاست سازمان بورس و اوراق بهادار، است.
تا آخر شهریور منتظر واریز سود سهام عدالت، سال مالی منتهی به اسفند 1401 باشید.
بازار بورس تهران برای هفته پیش رو با تعطیلات سنگینی مواجه خواهد شد و البته برای تعطیلی روز سه شنبه نیز صحبتهایی مطرح شده است و گمانه زنیهایی نیز شده است، اما به هر حال بازار در هفته پیش روز تنها دو روز کاری جدی را در پیش خواهد داشت.
اقتصادنیوز: بازار بورس تهران برای هفته پیش رو با تعطیلات سنگینی مواجه خواهد شد و البته برای تعطیلی روز سه شنبه نیز صحبتهایی مطرح شده است و گمانه زنیهایی نیز شده است.
شرکت بورس اوراق بهادار تهران اعلام کرد: تا پایان بهار امسال، مجموع ارزش صنایع حاضر در بورس تهران، هفت هزار همت (هزار میلیارد تومان) بوده است.
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار بیان کرد: در مجموع تاکنون برای واریز مرحله سوم و تسویه سود سهام عدالت بیش از 22 هزار میلیارد تومان پول واریز شده است.
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: بر اساس آخرین آمار کماکان هلدینگ خلیجفارس و شرکت مپنا در مجموع نزدیک 3 هزار میلیارد تومان سود سهام عدالت را واریز نکردهاند.
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: بر اساس آخرین آمار کماکان هلدینگ خلیجفارس و شرکت مپنا در مجموع نزدیک 3 هزار میلیارد تومان سود سهام عدالت را واریز نکردهاند.