اوراق بهادار
اوراق بهادار
مهدی محمود رباطی، مدیرعامل کارگزاری اعتبار تابان، تصمیم جدید سازمان بورس و اوراق بهادار را مثبت ارزیابی کرد.
طبق آخرین تصمیمات اتخاذ شده از سوی سازمان بورس و اوراق بهادار، محدودیت یک درصدی دامنه نوسان سهام برای یک روز دیگر تمدید شد.
مدیر نظارت بر بورسها گفت: محدودیت یک درصدی دامنه نوسان سهام برای یک روز دیگر یعنی فردا چهارشنبه 29 فروردین ماه شد.
تهران - ایرنا - طبق آخرین تصمیمات اتخاذ شده از سوی سازمان بورس و اوراق بهادار، محدودیت یک درصدی دامنه نوسان سهام برای یک روز دیگر تمدید شد.
طبق گزارشها، در جریان معاملات بازار بورس تهران امروز، نوسان بین صف خرید و صف فروش در محدوده یک درصدی بوده است. همچنین نمادهایی مانند خودرو و فولاد در تلاش بودند تا این محدودیتها را بشکنند.
طی چند روز اخیر، جلسهای با حضور رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، معاون نظارت بر بورسها و ناشران، مدیران ارکان بازار و جمعی از فعالان بازار سرمایه، در محل این سازمان برگزار شد. هدف از این جلسه، بررسی و تبادل نظر پیرامون وضعیت بازار سرمایه بود.
اگر بلند پرواز هستید و قدرت ریسکپذیری بالایی دارید، با روشهای سرمایه گذاری در بازار جهانی فرصتهای خوبی خواهید داشت. با سرمایه گذاری در بازارهای بین المللی بجای ریال، سود شما به دلار خواهد بود! با این پیشنهاد شوکه نشوید و دست و دلتان نلرزد، تریدرها هم تا پیش از شروع به فعالیت در بازار بورس و ارزدیجیتال، بهترین روش سرمایهگذاری را باز کردن حساب بلند مدت بانکی میدانستند!
شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز (سه شنبه) بازار سهام، با 4 هزار و 999 واحد کاهش معادل 23 صدم درصد به دو میلیون و 201 هزار و 908 واحد رسید.
بازار سرمایه در این روز ها متاثر از اخباری که در خصوص التهابات منطقه منتشر می شود، رفتار هیجانی دارد.
تقریباً 28 هزار همت مالیات بر ثروت در سال گذشته پرداخت شده و تنها 5 میلیارد تومان از آن به خزانه واریز شده است. همچنین، فقط 5 میلیارد تومان از مالیات خانههای خالی به خزانه واریز شده است.
در سال گذشته حدود 28 همت مالیات بر ثروت وصول گردیده در قسمت مالیات خانه های خالی تنها 5 میلیارد تومان به خزانه واریز گردیده است.
در سال گذشته حدود 28 همت مالیات بر ثروت وصول گردیده در قسمت مالیات خانه های خالی تنها 5 میلیارد تومان به خزانه واریز گردیده است.
در روز قبل، قیمت دلار مبادلهای نسبت به دو روز قبل تغییر قابل توجهی نکرد. قیمت دلار مبادلهای که دو روز پیش به مقدار 43,567 (چهل و سه هزار و پانصد و شصت و هفت) تومان رسیده بود، همچنان در همان مقدار 43,567 تومان باقی ماند. این اطلاعات برای روز سه شنبه 28 فروردین 1403 مصادف با 16 آوریل 2024 معتبر است.