یک‌شنبه 11 مرداد 1405

اولویت جذب هیئت علمی در دانشگاه جامع انقلاب اسلامی اعلام شد

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
اولویت جذب هیئت علمی در دانشگاه جامع انقلاب اسلامی اعلام شد

دانشگاه جامع انقلاب اسلامی اعلام کرد در فرآیند جذب اعضای هیئت علمی، اولویت با متقاضیانی است که در کنار شایستگی‌های علمی و پژوهشی، تعهد عملی به آرمان‌های نظام و انقلاب اسلامی داشته باشند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ به نقل از دانشگاه جامع انقلاب اسلامی، فرآیند جذب اعضای هیئت علمی این دانشگاه از روز چهارشنبه 31 تیرماه 1405 آغاز شده و تا 7 مردادماه ادامه خواهد داشت. این رویداد در راستای تأمین و توانمندسازی سرمایه انسانی متخصص در قالب اجرای سیاست‌های کلان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای تقویت بنیه علمی دانشگاه‌ها برگزار می‌شود.

در این دوره از جذب، 365 نفر از متقاضیان با انتخاب دانشگاه جامع انقلاب اسلامی به عنوان اولویت خود در سامانه وزارت علوم، در 34 رشته و گرایش مختلف با یکدیگر به رقابت می‌پردازند. فرآیند ارزیابی شامل بررسی سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری داوطلبان و نیز مصاحبه تخصصی با حضور اعضای هیئت علمی گروه‌های آموزشی ذیربط است.

دانشگاه جامع انقلاب اسلامی در این دوره از جذب، به دنبال جذب نخبگانی است که علاوه بر برخورداری از توانمندی علمی و پژوهشی، تعهد و التزام عملی به آرمان‌های نظام جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی داشته باشند.

اولویت این دانشگاه با داوطلبانی است که دارای سوابق درخشان تحصیلی، امتیازات پژوهشی بالا و توانایی شبکه سازی مؤثر با نهاد‌های ملی و بین المللی باشند تا بتوانند در مسیر تحقق اهداف علمی و فناوری کشور گام بردارند. پس از بررسی نتایج گروه‌های تخصصی در مصاحبه علمی، متقاضیان واجد امتیاز برای مصاحبه عمومی که زمان آن متعاقبا اعلام میگردد، دعوت می‌شوند.