شنبه 27 دی 1404

اولویت مجلس در بررسی بودجه، معیشت مردم است؛ با محتکران برخورد شود

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
اولویت مجلس در بررسی بودجه، معیشت مردم است؛ با محتکران برخورد شود

نماینده مردم ایذه و باغملک در مجلس گفت: خواسته مردم آن است که قیمت کالاهای اساسی مدام افزایش نیابد که یکی از راه‌های تحقق این مسئله آن است که با احتکار و گران‌فروشی کالا برخورد شود.

فرشاد ابراهیم‌پور در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن تقدیر از ملت بزرگ ایران که توطئه‌های دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران را خنثی کردند، اظهار کرد: باید به مردم ایران خدا قوت گفت که در برابر دشمنان ایستادگی کردند و به جهانیان نشان دادند که ملتی پیروز، مقتدر و بابصیرت هستند.

نماینده مردم ایذه و باغملک در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: خواسته مردم آن است که مسئولان راهکارهایی را برای برون‌رفت از مسائل و مشکلات اقتصادی کشور در نظر گیرند. از سوی دیگر، مردم بابت گرانی‌ها گلایه‌مند هستند و لازم است تدابیری اتخاذ شود که قیمت کالاهای اساسی به ثبات برسد و مردم مدام شاهد افزایش قیمت مایحتاج اساسی خود نباشند.

وی تاکید کرد: یکی از مطالبات اصلی مردم ما آن است که از احتکار یا گران‌فروشی کالا جلوگیری و با محتکران برخورد شود. مسئله مهم دیگر آن است که دولت باید درباره برنامه‌های اقتصادی خود به ویژه در زمینه اصلاح نظام یارانه‌ای و ارزی کشور به مردم گزارش ارائه کند تا آنان در جریان باشند که دولت چه برنامه‌هایی را برای رفع معضلات اقتصادی کشور دارد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت و مجلس باید با اتکا به قانون برنامه هفتم پیشرفت کشور، دغدغه‌های معیشتی مردم را رفع کنند، توضیح داد: در برنامه هفتم پیشرفت، راهکارهای اجرایی برای حل مسائل اساسی کشور پیش‌بینی شده است و باید از آن به خوبی بهره گرفته شود.

ابراهیم‌پور با تاکید بر ضرورت اجرای درست طرح کالابرگ الکترونیکی، گفت: مردم باید کالاهای اساسی را با قیمت مناسب تهیه کنند. بر هیچ کسی پوشیده نیست که یکی از مهم‌ترین جنگ‌هایی که دشمنان علیه کشورمان راه انداخته‌اند، جنگ اقتصادی است. بنابراین، مسئولان باید با تحقق مطالبات معیشتی مردم، توطئه‌های دشمنان در جنگ اقتصادی را خنثی کنند.

نماینده مردم ایذه و باغملک در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: این روزها کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی در حال بررسی لایحه بودجه سال آینده کشور و ارائه پیشنهادات خود به کمیسیون تلفیق بودجه هستند. مردم اطمینان داشته باشند که نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی لایحه بودجه سال آینده کشور، معیشت آنان را مورد توجه جدی قرار می‌دهند.