یک‌شنبه 1 شهریور 1405

اولین واکنش وزیر ارشاد به خروج حمید فرخ‌نژاد از ایران و مواضع او

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
اولین واکنش وزیر ارشاد به خروج حمید فرخ‌نژاد از ایران و مواضع او

ایرنا نوشت: اسماعیلی گفت: ممکن است در هر قشری عده‌ای باشند که خارج از این فعالیت‌های مرسوم بخواهند خلاف منافع ملی عمل کرده و به دشمنان خدمت کنند که بحث آن جداست.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: ممکن است در هر قشری عده‌ای باشند که خارج از این فعالیت‌های مرسوم بخواهند خلاف منافع ملی عمل کرده و به دشمنان خدمت کنند، قوانین در این زمنیه روشن و مشخص است.

محمدمهدی اسماعیلی روز چهارشنبه در حاشیه نشست هیأت دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به خروج حمید فرخ‌نژاد از کشور، گفت: ما عموم هنرمندان را علاقه‌مند به کشور می‌دانیم و در حال حاضر، اکثریت فعالیت‌های هنری به خوبی اجرا می‌شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد: ممکن است در هر قشری عده‌ای باشند که خارج از این فعالیت‌های مرسوم بخواهند خلاف منافع ملی عمل کرده و به دشمنان خدمت کنند که بحث آن جداست. وی در پایان خاطرنشان کرد: قوانین در این زمنیه روشن و مشخص است.

بیشتر بخوانید:

  • «سرتون کلاه نره» / مشکل فقط از حمید فرخ نژاد است؟

  • روایت سخنگوی قوه قضائیه از چگونگی «لغو ممنوع الخروجی» حمید فرخ‌نژاد

21220

کد خبر 1709791