شنبه 7 شهریور 1405

اولین پیکار آسیایی شهر خودرو مقابل چه تیمی است؟ الرفاع‌شناسی

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
اولین پیکار آسیایی شهر خودرو مقابل چه تیمی است؟ الرفاع‌شناسی

تهران - ایرنا - حریف تیم شهر خودرو در مرحله دوم پلی‌آف لیگ قهرمانان آسیا هم‌اکنون در لیگ کشورش وضعیت خوبی ندارد.

تیم فوتبال شهر خودروی مشهد امروز از ساعت 17:50 دقیقه به وقت تهران در مرحله دوم پلی‌آف مسابقات لیگ قهرمانان آسیا باید در امارات به مصاف تیم الرفاع بحرین برود.

الرفاع که قهرمان فصل قبل لیگ بحرین شده در این فصل و بعد از پنج هفته در رده هشتم لیگ 10 تیمی این کشور جای گرفته است. آنها تا به اینجا به 2 برد و سه شکست قناعت کرده‌اند.

در ترکیب الرفاع 6 بازیکن ملی‌پوش حضور دارند و هدایت آنها بر عهده علی عاشور بومی است. آنها در آخرین پیکار پیش از دیدار برابر شهر خودرو به تیم صدرنشین الهید با نتیجه 2 بر یک باختند. در جام پادشاهی بحرین نیز تیم الرفاع باید با رفاع غربی رقابت داشته باشد.

این تیم برای رسیدن به شهر خودروی ایران در مرحله قبل با تک گل عبدالجابر از سد چنای هند گذشت. الرفاع در آن مسابقه با ترکیب 3-3-4 وارد میدان شد و به نتیجه رسید.

الرفاع در سال 2004 مجوز حضور در لیگ قهرمانان آسیا را پیدا کرد ولی محروم شد و نتوانست در این مسابقات حاضر شود. با این حال الرفاع در فوتبال بحرین 27 جام را به دست آورده است.

محمد سولاه و صالح طاهر سعید از لیبی و سوریالو از نیجریه مهمترین بازیکن خارجی تیم الرفاع به حساب می‌آیند که در پست‌های دفاع و هافبک در برابر چنای هند بازی کردند. آنها از گینه، امارات و نیجریه بازیکنان دیگری نیز در لیگ دارند که در بازی قبلی لیگ قهرمانان به کار گرفته نشدند. از این جمع تنها ابولطیفه از امارات می‌تواند به عنوان سهمیه آسیایی برای الرفاع مقابل شهر خودرو بازی کند.

شهر خودرو اما امروز نخستین بازی آسیایی خود را برگزار می‌کند.

*س_برچسب‌ها_س*