ایجاد سامانههای الکترونیکی؛ رهیافتی برای رفع مشکلات در تغییر کاربری اراضی
عضو کمیسیون «صنایع و معادن» مجلس شورای اسلامی گفت: ما باید پیرو یک رصد جامع، کل زمینهای کشور را مشخص کنیم و اطلاعات آن را در سامانهای جامع بارگزاری کنیم لذا تا زمانی که این موضوع بر پایه سلیقه افراد بنا گذاشته شود، نمیتوانیم کاری را از پیش ببریم و مراقبتی نسبت به تغییر کاربری اراضی داشته باشیم.
مصطفی طاهری در گفتوگو با میزان، با اشاره به مشکلات نسبت به تغییر کاربری اراضی و اصلاح این فرآیند در کشور گفت: ما هیچ راهی جز این نداریم که به سمت ایجاد سامانهها در این بخش حرکت کنیم.
وی با بیان اینکه تا زمانی که سلیقهای در این بخش عمل کنیم به نتایج مطلوب دست پیدا نخواهیم کرد، بیان داشت: اگر سلیقهای عمل کنیم همه قوانین در این بخش، همچنین موضوع کاداستر روی زمین خواهد ماند.
این نماینده مجلس با بیان اینکه باید قوانینی، چون کاداستر در کشور اجرایی شود، تصریح کرد: شفافیت لازمه این اقدام است لذا تا زمانی که شفافیت مدنظر نباشد شاید فردی بیاید و بگوید زمینش درجه 4 است و برای اثباتش کارشناس بخواهد لذا اگر این فرآیند رخ دهد، نشان از این دارد که ما راه را درست طی نکردیم.
وی تاکید کرد: ما باید پیرو یک رصد جامع، کل زمینهای کشور را مشخص کنیم و اطلاعات آن را در سامانهای جامع بارگزاری کنیم لذا تا زمانی که این موضوع بر پایه سلیقه افراد بنا گذاشته شود، نمیتوانیم کاری را از پیش ببریم و مراقبتی نسبت به تغییر کاربری اراضی داشته باشیم.
این نماینده مجلس بیان داشت: تنها راه حل مراقبت از تغییر کاربری اراضی رفتن به سمت ایجاد سامانههای الکترونیکی و اجرای صحیح طرح کاداستر است.