دوشنبه 1 تیر 1405

ایران به سمنان رسید

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
ایران به سمنان رسید

ایران، یوزپلنگ جوان پردیسان، در کمال صحت و سلامت، در زیستگاه خود، پارک ملی توران (استان سمنان) رها سازی شد.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، ایران ماده یوزپلنگ سه ساله پارک پردیسان تهران روز گذشته بیهوش شد تا به پارک ملی توران در سمنان منتقل شود.

ایران امروز صبح دوشنبه 18 فروردین ماه در زیستگاه خود رها سازی شد و حال این ماده یوزپلنگ مطلوب است.

نخستین تصویر از حضور ایران یوزپلنگ ماده جوان در محوطه فنس کشی شده سایت یوزپلنگ دلبر در منطقه حفاظت شده توران را در ادامه می بینید:

ایران زمستان 96 از قاچاقچیان گرفته و به پارک پردیسان منتقل شد و در سایت نگهداری تحقیقات یوزپلنگ آسیایی در پارک پردیسان کنار کوشکی و دلبر نگهداری می‌شد.

کوشکی و دلبر دو یوزپلنگ دیگر پارک پردیسان طی روزهای آینده به سمنان منتقل می شوند تا طرح شکست خورده طرح تکثیر در اسارت یوزپلنگ بار دیگر بر روی این حیوانات در سمنان عملیاتی شود.

ایران به سمنان رسید 2