ایران خودرو
ایران خودرو
این هفته موضوع قیمت کارخانه ای خودروها تعیین تکلیف شده و قیمت های جدید اعلام می شود.
خبرفوری نوشت: قیمت پراید 20 ساله در یک آگهی را ببینید.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست توضیحاتی درباره سرانجام ادغام سازمان حفاظت محیط زیست و منابع طبیعی ارائه داد.
اقتصادنیوز: بی تردید اجازه واردات خودروهای سواری دست دوم سبب می شد تا قیمت خودروهای داخلی تا حدودی در بازار اصلاح شود و شرکت های خودروساز برای جلب نظر مشتریان شیوه های متعدد فروش لیزینگی را در دستورکار قرار دهند. اما حال با حذف بند مربوط به واردات خودروهای دست دوم سواری تنها کورسوی امید ایجاد رقابت در بازار خودرو نیز بسته شد.
بازار خودرو طی سالهای گذشته تحت تاثیر نوسانات ارزی و تورم افزایش قیمتهای بیسابقهای را تجربه کرده است. اما هماکنون ارزانترین و گرانترین خودروهای تولید داخل به کدام خودروها محدود میشود؟
سید رضا فاطمی امین وزیر صمت در برنامه هلال بهار شبکه خبر سیما، مهمترین سند بالادستی برای وزارت صمت را اقتصاد مقاومتی خواند.
گروه صنعتی ایران خودرو مدتی قبل از توقف تولید پژو 206 خبر داد و اعلام کرد تیپهای جدید پژو 207 را به عنوان جایگزین آن به بازار عرضه خواهد کرد
گروه صنعتی ایران خودرو قصد دارد محصول جدید خود در کلاس B را به عنوان جایگزین پژو 206 در سال 1402 به بازار عرضه کند.
گجتنیوز نوشت: گروه صنعتی ایران خودرو قصد دارد محصول جدید خود در کلاس B را به عنوان جایگزین پژو 206 در سال 1402 به بازار عرضه کند.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: برای کاهش معضلات محیط زیست در سازمان هدفگذاری کردیم و دیگر شعار نمیدهیم بلکه نتیجه کار را با شفافیت به مردم بیان خواهیم کرد. میانگین آلودگی هوا در پاییز سال گذشته بین 130 تا 140 بود و در زمستان نیز به 150 رسیده بود که توقع داریم در سال 1402 کاهش پیدا کند.
سلاجقه گفت: میانگین آلودگی هوا در پاییز سال گذشته بین 130 تا 140 بود و در زمستان نیز به 150 رسیده بود که توقع داریم در سال 1402 کاهش پیدا کند.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: میانگین آلودگی هوا در پاییز سال گذشته بین 130 تا 140 بود و در زمستان نیز به 150 رسیده بود که توقع داریم در سال 1402 کاهش پیدا کند.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: میانگین آلودگی هوا در پاییز سال گذشته بین 130 تا 140 بود و در زمستان نیز به 150 رسیده بود که توقع داریم در سال 1402 کاهش پیدا کند.
شرکت ایران خودرو اوایل سال 1401 خبر از طراحی و تولید یک خودروی جدید داد.