دوشنبه 10 شهریور 1404

اقتصادی خبرگزاری ایرنا

اقتصادی خبرگزاری ایرنا

کرمان - ایرنا - کرمان اندک اندک به روزهای سرد خود نزدیک می‌شود و مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه در این استان در خصوص راه حل دولت برای رفع مشکل کمبود سیلندر گاز مایع می‌گوید: اقدامات این حوزه با عرضه الکترونیکی به مصرف کنندگان واقعی با قیمت مناسب، سبب مدیریت و کاهش مصرف گاز مایع در استان شده است.

قصرشیرین - ایرنا - مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه، شاخص برخورداری راه‌های روستایی سرپل‌ذهاب از آسفالت را اکنون 98 درصد اعلام کرد و گفت: 2 درصد باقی مانده نیز در دست اقدام است تا شاهد انجام تعهد کامل دولت در این حوزه باشیم.

بندرعباس - ایرنا - مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: دو نگله سنگین وارداتی به وزن 264 تنی و 162 تنی در منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی تخلیه شد.

ساری - ایرنا - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران گفت: اثبات وضعیت کم آبی در حوزه آب آشامیدنی استان با همراهی وزارت نیرو و استانداری مازندران، اعتبار 300 میلیارد ریالی رفع این حوزه را به 6 هزار و 20 میلیارد ریال افزایش داد.

آبادان - ایرنا - مدیر جهاد کشاورزی آبادان گفت: 41 هزار و 300 تن خرما از سطح زیر کشت نخیلات این شهرستان برداشت شده است.

تهران - ایرنا - معاون حمل ونقل وزیر راه و شهرسازی با ابراز نگرانی از افزایش آمار تصادفات رانندگی در ایران، به پنج اصل مدیریت ایمنی، راه ایمن، خودروی ایمن، کاربر ایمن و امداد و فوریت‌های پزشکی به عنوان پایه‌های ایمنی اشاره کرد.

معاون معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی ضمن تاکید بر ضرورت افزایش سرمایه بانک مسکن گفت: با مذاکراتی که با وزرا به خصوص وزیر نیرو داشتیم، اغلب مشکلات مربوط به تامین امتیاز آب و برق، بیمه تامین اجتماعی و صدور پروانه‌ها در 6 ماه نخست سال رفع شده است.

تهران - ایرنا - سدهای مهم و بزرگ کشور در 18 روز نخست سال آبی جاری تأمین آب مورد نیاز بخش‌های مختلف را به‌گونه‌ای انجام داده‌اند که وضعیت بهتری نسبت به مدت مشابه سال گذشته رقم زده است.

بوشهر - ایرنا - مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر گفت: هشت مصوبه با اعتبار هشت هزار و 420 میلیارد ریال، رهاورد سفر دوم ریاست جمهوری و دولت مردمی ایران قوی در بخش راهداری این استان، ابلاغ شده است.

تهران - ایرنا - رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری برق ایران گفت: برای توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر در کشور در دو سال اخیر ریل‌گذاری‌های خوبی انجام و برای احداث 10 هزار مگاوات برنامه‌ریزی شده است.

تهران - ایرنا - سازمان هواشناسی با اعلام هشدار تشدید فعالیت بارشی طی امروز در خراسان جنوبی، از ورود سامانه بارشی جدید در روز دوشنبه از سمت غرب کشور خبر داد.

شیراز - ایرنا - وزیر نفت گفت: بزرگترین میدان گازی خشکی کشور با حجم 22 تریلیون فوت مکعب گاز در لامرد استان فارس کشف شد.

شیراز - ایرنا - وزیر نفت گفت: در 2 سال اخیر چهار میدان نفت و گاز معادل 2.6 میلیارد بشکه نفت خام قابل استحصال در کشور کشف شده است.

تهران - ایرنا - روسای‌کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و قطر در حاشیه اجلاس سالانه صندوق بین‌المللی پول، موضوعات مربوط به توسعه همکاری‌های بانکی و سرمایه‌گذاری‌های مشترک پس از انتقال 6 میلیارد دلار به بانک‌های ایرانی در قطر را که محقق شده است بررسی و راهکارهای توسعه روابط با استفاده از این منابع را نیز مورد گفتگو و رایزنی قرار دادند.

شیراز - ایرنا - محسن منصوری معاون اجرایی رئیس جمهور روز جمعه در حاشیه بازدید از شرکت مخابرات راه دور ایران (ITI) در شیراز به خبرنگار ایرنا، گفت: کارخانه صنایع مخابرات شیراز با وعده آیت الله رئیسی فعال و در مسیر تولید قرار خواهد گرفت.

تهران - ایرنا - وزیر اقتصاد و دارایی در ادامه رایزنی‌های فشرده 2 سال اخیر با بانک توسعه اسلامی و با هدف پیشبرد برنامه‌های مشترک همکاری دو طرف، در مراکش با رئیس بانک توسعه اسلامی دیدار و درباره اجرای پروژه‌های در دست اجرای این بانک در کشورمان گفت وگو کرد.