پنج‌شنبه 16 مرداد 1404

فرهنگی خبرگزاری ایرنا

فرهنگی خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - اداره کل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم اعلام کرد آثار منتخب تولیدات کانون‌های تئاتر دانشجویی در دوسال گذشته را در دانشگاه‌های کشور روی صحنه می‌برد.

تهران - ایرنا - مسابقه تلویزیونی «شکوفا» که قرار است با اجرای امین زندگانی روی آنتن برود یک تلنت شو (مسابقه استعدادیابی) اقتصادی است که این روزها در مرحله پیش تولید است. تا کنون بیش از 400 شرکت دانش بنیان در این مسابقه ثبت نام کرده اند.

تهران - ایرنا - جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین روز یکشنبه تفاهم‌نامه مبادلات فرهنگی امضا کردند.

تهران - ایرنا - سه فیلم از سینمای معاصر ژاپن در قالب برنامه «روزهای سینمای ژاپن» در سالن استاد فریدون ناصری خانه هنرمندان ایران نمایش داده می‌شود.

تهران - ایرنا - جایزه ملی پژوهش‌های برتر روابط فرهنگی بین‌المللی در زمینه‌های تالیف و ترجمه کتاب، تالیف مقاله، پایان نامه، تحصیلات تکمیلی و گزارش سیاستی برگزار خواهد شد.

تهران - ایرنا - جمال‌الدین اکرمی در حوزه نویسندگی و رضا دالوند در حوزه تصویرگری از سوی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، نامزد دریافت جایزه آسترید لینگرن 2024 شدند.

تهران - ایرنا - «آنجلو» ساخته علی کیان‌ارثی به بخش مسابقه فیلم‌های کوتاه مستقل در بیست و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم داکا راه یافت.

تهران - ایرنا - با صدور مجوز برای هشت سکوی صوت‌و تصویر فراگیر جدید، تعداد سکوهای دارای مجوز از ساترا به 421 رسید.

تهران - ایرنا - آیین گرامیداشت نخستین سالگرد درگذشت زنده‌یاد عبدالرحیم سیاهکارزاده مدیر فقید موسسه توسعه هنرهای تجسمی معاصر برگزار می‌شود.

تهران - ایرنا - سروش صحت در دومین فیلم بلند سینمایی خود، فیلمبرداری «صبحانه با زرافه‌ها» را به پایان رساند.

تهران - ایرنا - نویسنده کتاب «مدیریت راهبردی دانش سازمانی» با بیان اینکه پرداختن به موضع فلسفه مدیریت دانش از دیدگاه اسلام از موضوعات جدید و منحصر به فردی در کتاب‌های دانشگاهی است، گفت: این مساله برای نخستین بار در این کتاب مورد بحث قرار می‌گیرد.

تهران - ایرنا - شبکه‌های مختلف رادیویی به مناسبت سالروز شهادت محمدحسین فهمیده و روز نوجوان ویژه‌برنامه‌های را تدارک دیده‌اند که «چی کاره بشم؟» «جوانه‌ها»، «مثبت 12» و «پرسمان تربیتی» از جمله این برنامه‌ها هستند.

تهران - ایرنا - جسد متیو پری، بازیگر 54 ساله آمریکایی که با نقش چندلر در سریال «فرندز» (دوستان) به شهرت جهانی دست پیدا کرد ساعتی پیش در منزلش در لس آنجلس پیدا شد.

تهران - ایرنا - وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی طی حکمی گلعلی بابایی را به عنوان دبیر علمی شانزدهمین دوره «جایزه ادبی جلال آل‌احمد» منصوب کرد.

تهران - ایرنا - رهبر دینی کلیمیان ایران با اشاره به آموزه‌های دین یهود گفت: ما علاقه خاصی به سرزمین بیت‌المقدس داریم؛ چون قبله ماست ولی در هیچ یک از تعالیم حضرت موسی نیامده که آنجا را باید به زور گرفت.

تهران - ایرنا - گسترش حملات شبانه توسط صهیونیست‌ها به غزه که مرحله به مرحله بر حجم آتش‌باری آن افزوده می‌شود، بخشی از استراتژی تازه این رژیم غاصب است که دیگر حتی پنهان‌کاری در قبال هدف قراردادن رسانه‌ها و خبرنگاران را هم کنار گذاشته است.