یک‌شنبه 19 مرداد 1404

فرهنگی خبرگزاری ایرنا

فرهنگی خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - انیمیشن سینمایی «رویاشهر» به نویسندگی و کارگردانی محسن عنایتی جدیدترین انیمیشن درحال تولید این روزها است.

تهران - ایرنا - چهارمین دوره نمایشگاه «سازخانه» آذرماه امسال به همت خانه موسیقی ایران برگزار می‌شود.

تهران - ایرنا - رهبر جهانی کلیسای شرق آشوری خواستار توقف جنگ‌ها و کشتار کودکان، زنان و افراد سالخورده در نوار غزه شد تا آنها نیز همانند دیگر انسان‌ها بتوانند در صلح و آرامش زندگی کنند و هر کس بتواند حقش را بگیرد و گفت: سازمان ملل به وظیفه ذاتی خود عمل کند.

تهران - ایرنا - عضو شورای سیاستگذاری ادیان و عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: هم‌اینک در برابر جنایت‌های رژیم صهیونیستی یک وحدت اسلامی به وجود آمده و این فرصت بسیار بزرگی است.

سمنان - ایرنا - مجموعه تاریخی «تپه حصار دامغان» با قدمت هفت هزار سال مربوط به عصر آهن و نمادی از تمدن کهن ایران‌زمین است که به خاطر عبور ریل راه آهن از دل آن، در زیر چرخ آهنینِ دست کم روزانه 80 رام قطار به لرزه می‌افتد. مقرر است در دور دوم سفر رییس جمهور به استان سمنان، اعتباراتی برای مطالعات خروج ریل راه‌آهن از حریم این محوطه تاریخی پیش‌بینی شود.

تهران - ایرنا - شورای فرهنگ عمومی کشور زیر مجموعه شورای عالی انقلاب فرهنگی ایران (ماده 1 آیین نامه) و رئیس این شورا، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است (ماده 3 آیین نامه). در ششصد و شصتمین جلسه شورای فرهنگ عمومی، روز چهاردهم آبان به نام «فرهنگ عمومی» نامیده شد. به این بهانه، به آسیب های این بخش پرداخته و راهکارهایی تبیین می شود.

تهران - ایرنا - نمایش «اسفرود بی دم» به کارگردانی فرشید روشنی و همراهی پویا سعیدی به عنوان نویسنده و مشاور کارگردان در تئاتر شهرزاد به روی صحنه می‌رود. افتتاح «مرثیه‌ای برای یک مرد مرده» و «کات» از دیگر خبرهای این روزهای حوزه تئاتر است.

تهران - ایرنا - حمیدرضا نعیمی قصد دارد آذرماه امسال نمایش «فردریک» را پس از پنج سال در مجموعه تئاتر شهر روی صحنه ببرد.

تهران - ایرنا - «علت مرگ: نامعلوم» به نویسندگی و کارگردانی علی زرنگار در بخش اصلی جشنواره فیلم هوف آلمان پذیرفته شد.

تهران - ایرنا - مشاور مذهبی روابط عمومی خلیفه‌گری ارامنه تهران گفت که خلیفه‌گری ارامنه تهران آماده هر گونه کمک‌های معنوی و مادی به مردم ستمدیده فلسطین و غزه است.

تهران - ایرنا - هنرمند نقاش و چهره برتر سال هنر انقلاب در 1400، گفت: هنرمندان به عنوان قشر مهمی در جامعه وظیفه سنگینی بر گردن خود دارد و باید به وظیفه خود در مقابل اتفاق‌های غزه و کشتار زنان و کودکان فلسطینی عمل کنند.

تهران - ایرنا - کتاب «مدیریت راهبردی دانش سازمانی» در قالب هفت فصل به بحث در خصوص مدیریت راهبردی دانش سازمانی پرداخته است.

تهران - ایرنا - کتاب «روان‌شناسی موسیقی» تاثیر مهمی که موسیقی در زندگی روزمره انسان دارد و اثر موسیقی بر جامعه، گروه‌ها و افراد را بررسی می‌کند.

تهران - ایرنا - پیشکسوت سینما و تلویزیون در شرح عملکرد دولت سیزدهم در حوزه سینما گفت: منویات رهبری انقلاب بر اساس عدالت اجتماعی است و دولت در ریل عدالت حرکت می‌کند و طبیعتا این عدالت برای همه برقرار می‌شود.

تهران - ایرنا - رایزن فرهنگی ایران در تونس معتقد است: ایران به معنای ایران تاریخی که صاحب تمدن و شکوه فرهنگی است در ذهن نخبگان تونسی وجود دارد.

تهران - ایرنا - رضایت خود را از جاهلی که بنده را به قتل رساند تسلیم شما می‌کنم و شکایت خود را از دو گروه نزد شما تا روز قیامت به امانت می‌گذارم؛ گروه اول کسانی که پوچ گرا هستند و برای آنکه آن ننگ را از دوش خود بردارند، در صدد برمی آیند، تا ما را در راهی که هستیم، بی هدف نشان دهند و گروه دوم کسانی که با مکر و ریا برای منافع دنیوی روی خون شهدا موج سواری می‌کنند.