ایستادگی ملت ایران هیمنه پوشالی آمریکا را شکست
حجت الاسلام محمد باقر عبدوس گفت: ایستادگی امروز ایران در برابر تهاجمات آمریکا به دنیا نشان داد که این قدرت پوشالی شکست پذیر است و این موضوع دشمن را عصبانی کرده است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت؛ حجت الاسلام محمد باقر عبدوس، امام جمعه موقت سمنان در خطبه های نماز جمعه این هفته شهر سمنان که در مصلی این شهر برگزار شد، ضمن تبریک هفته وحدت و میلاد باسعادت پیامبر اکرم (ص) گفت: در شب تولد و هنگام تولد ان حضرت، حوادث عجیبی در جهان رخ داد، در ایران هم ایوان کسری به لرزه درآمد و شکست برداشت و چهارده کنگره آن فرو ریخت، آتشکده فارس که هزار سال پیوسته روشن بود خاموش و دریاچه ساوه خشکید.
وی با اشاره به این حوادث عظیم گفت: این اتفاقات نشان دهنده آن بود که قرار است در 14 قرن بعد در ایران اتفاقات عطیمی رخ دهد و دشمنان توسط ملت ما نابود شده و آتش بین شیعه و سنی که هزار سال روشن بود، خاموش شود.
امام جمعه موقت سمنان در ادامه ایجاد انقلاب اسلامی و حکومت اسلامی در ایران را عنایتی از جانب خداوند دانست که قرار است علم این انقلاب بدست صاحب اصلی آن امام زمان (عج) برسد و تلاش دشمن برای براندازی این نظام اسلامی به جایی نخواهد رسید.
بنا به گفته حجت الاسلام عبدوس اگرچه دشمن در طول این سالها همواره تلاش کرده افکار مردم را تغییرداده و به انها القا کند که علمدار ندارند اما به لطف خداوند و بصیرت مردم این توطئه ها خنثی شده است.
وی در رابطه با حوادث اخیر در کشور گفت: استکبار در این آشوب های برنامه ریزی شده که تصور می کردند 30 میلیون نفر به خیابان ها بریزند، قصد داشتند از مرزهای شمال غرب و جنوب شرق و جنوب کشور ناامنی ایجاد کرده و با اغتشاشات داخلی کشور را تصاحب کنند که ناکام ماندند.
حجت السلام عبدوس خاطر نشان کرد: آنها برای پیشبرد اهداف خود حتی به دنبال ایجاد اینترنت ماهواره ای بودند که خوشبختانه موفق نشدند و مدافعین امنیت این کشور نشان دادند که با بصیرت و هوشیاری از کشور حفاطت و حراست می کنند.
وی تاکید کرد ایستادگی امروز ایران در برابر تهاجمات آمریکا به دنیا نشان داد که این قدرت پوشالی شکست پذیر است و این موضوع دشمن را عصبانی کرده است.
وی در نهایت از تمامی نیروهای نطامی و انتطامی و بسیجیان که در صحنه حاضر بودند تقدیر و تاشکر کرد و افزود: دولت سیزدهم تمام تلاش خود را برای متناسب سازی دستمزد و وعیشت مردم انجام داده و امیدوار هستیم با حمایت از دولت شاهد تحولات عطیم اقتصادی در کشور باشیم.
انتهای پیام /