یک‌شنبه 15 تیر 1404

ایستگاه فضایی

ایستگاه فضایی

خبرگزاری ایسنا

ایستگاه فضایی بین‌المللی اخیرا در حساب کاربری خود تصاویری از فضانوردان ماموریت "کرو -4" اسپیس ایکس منتشر کرد.

خبرگزاری ایسنا

ایستگاه فضایی بین المللی اخیرا تصویری باشکوه از پدیده شفق قطبی از منظر فضا منتشر کرده است.

خبرگزاری ایسنا

به گفته یک دانشمند ارشد موشک، موشک نسل بعدی چین که برای حمل فضانوردان طراحی شده است، چند منظوره و تا حدی قابل استفاده مجدد خواهد بود.

خبرگزاری ایسنا

آژانس فضایی اروپا از تعویق سفر به مریخ به دنبال جنگ در اروپا سخن گفته است.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

همزمان با چهارمین روز جنگ در اوکراین، دیمیتری پسکوف سخنگوی کاخ کرملین روز یکشنبه اعلام کرد که هیاتی از روسیه متشکل از مقاماتی از وزارت امور خارجه، وزارت دفاع و دفتر رئیس جمهوری این کشور برای مذاکره با اوکراین، وارد بلاورس شد.

خبرگزاری ایسنا

با وجود تهدید "دیمیتری روگوزین" رئیس آژانس فضایی روسیه مبنی بر احتمال سقوط ایستگاه فضایی بین‌المللی در آمریکا، اروپا یا هند و چین در پی تحریم روسیه بر اثر تجاوز به خاک اوکراین و در حالی که ماژول رانشگر اولیه ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) متعلق به روسیه است، سوالی که پیش می‌آید این است که آیا ایستگاه فضایی بدون پشتیبانی موتور رانشگر روسیه می‌تواند در مدار بماند؟

وب‌گاه اقتصاد نیوز

ایلان ماسک در پاسخ به توییت‌های مدیر آژانس فضایی روسیه واکنش نشان داد.

خبرگزاری ایسنا

ایلان ماسک در پاسخ به توییت‌های مدیر آژانس فضایی روسیه واکنش نشان داد.

خبرگزاری ایسنا

با گذشت دو روز از حمله روسیه به اوکراین، پای کشمکش‌های سیاسی آمریکا و روسیه به فضا نیز کشیده شده است.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: شورای اروپا عضویت روسیه در این نهاد را به تعلیق درآورد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: دیمیتری روگوزین، رئیس آژانس فضایی روسیه، روسکاسموس می‌گوید که ممکن است ایستگاه فضایی بین‌المللی در نتیجه تحریم‌های روسیه از مدار خارج شود و به ایالات متحده یا اروپا سقوط کند.

خبرگزاری ایسنا

مدیر آژانس فضایی روسیه در واکنش به بیانیه‌ی سازمان فضایی آمریکا (ناسا) مبنی بر ادامه همکاری فضایی دو کشور گفت: نگرانی‌های ما شنیده شده است.

خبرگزاری دانا

مدیر آژانس فضایی روسیه، آمریکا و اروپا را به سقوط ایستگاه فضایی بین‌المللی بر روی آمریکا، اروپا، چین یا هند تهدید کرد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: مدیر آژانس فضایی روسیه، به تحریم ها علیه روسیه واکنش نشان داد.

خبرگزاری ایسنا

ناسا با اشاره به اعمال تحریم‌های جدید توسط دولت ایالات متحده آمریکا بر روسیه اعلام کرد که فعالیت‌ها در ایستگاه فضایی بین‌المللی طبق روال همیشگی ادامه خواهد یافت.