دوشنبه 27 مرداد 1404

ورزشی خبرگزاری ایسنا

ورزشی خبرگزاری ایسنا

مهاجم بایرن مونیخ به احتمال جذب ارلینگ هالند و هم تیمی شدن با این بازیکن نروژی واکنش نشان داد.

سابریست های ایران در رنکینگ فدراسیون جهانی صعود کردند و علی پاکدامن نفر چهاردهم جهان شد.

یک کارشناس فوتبال ایران با انتقاد از کیفیت فنی لیگ بیست و یکم می‌گوید جایگاه متزلزل مربیان باعث شده آن‌ها صرفا نتیجه‌گرا باشند.

بوکسور سبک وزن تیم ملی ایران که با کسب مدال برنز رقابت‌های جهانی تاریخساز شد، اکنون در گفت و گویی مفصل سکانس جدیدی از زندگی سخت خود در گذشته را روی پرده برده است.

هیات اجرایی نسبت به تسهیل در روند اجرایی شدن یکی از تبصره‌های مهم اساسنامه کمیته ملی المپیک در موضوع انتخابات این کمیته تعلل کرده که همین موضوع نگرانی‌هایی را درباره برگزاری یا عدم برگزاری انتخابات به وجود آورده است.

دراگان اسکوچیچ نسبت به شیوع سویه اُمیکرون در ایران و ابتلای برخی از بازیکنان داخلی و لژیونرها به این ویروس ابراز نگرانی کرده و پروتکل‌هایی را برای اردوی آینده تیم ملی در نظر گرفته است.

رقابت‌های کشتی جوانان قهرمانی توابع استان تهران با درگیری و زد و خورد شدید میان کشتی‌گیران و طرفداران آن‌ها به پایان رسید.

محمد سیاوشی گفت: بازی مقابل استرالیا خوب بود، استرالیا تیم قدری نبود که جلوی ما عرض اندام کند.

در جریان مرحله سوم لیگ برتر هندبال زنان تیم صدرنشین لیگ مقابل قعرنشین به برد سختی دست یافت.

تیم خانه بسکتبال خوزستان، برابرحریف خود مس کرمان تن به شکست داد.

شاگردان فرناندز در اولین دیدار خود از مسابقات هندبال قهرمانی مردان آسیا به برتری رسیدند.

سرمربی تیم والیبال سپاهان گفت: خطای انسانی همیشه وجود دارد و قطعا امری سهوی است و بحثی درباره عمدی بودن آن نداریم، اما به اعتقاد من برگزاری مسابقات والیبال بدون حضور ویدئو چک غیر ممکن شده است.

نمایندگان تنیس روی میز ایران از جدول انفرادی و دونفره مسابقات بین المللی آلمان حذف شدند.

در چارچوب مرحله یک هشتم رقابت‌های جام حذفی فوتبال ایران دو تیم نساجی و گل‌گهر، سه‌شنبه 28 دی 1400، به میزبانی نساجی قائمشهر در ورزشگاه امام‌رضا مشهد به مصاف یکدیگر رفتند که این بازی با نتیجه 3 بر یک به سود نساجی به پایان رسید.

باشگاه رئال مادرید با جدایی ادن هازارد موافقت کرد و این بازیکن باید به دنبال تیم جدید خود باشد.

سرمربی تیم فوتبال خلیج فارس ماهشهر با ابراز رضایت از داوری دیدار تیمش مقابل نفت مسجدسلیمان، گفت: درود بر شرافت کمیته داوران که چنین داوران بزرگ، محترم و خوبی را برای این بازی انتخاب کرد.