ایلان ماسک
ایلان ماسک
مدیرعامل شرکت آمریکایی تسلا اعلام کرد که برای حدود 2 سال دیگر سهام این سازنده خودروهای برقی را نخواهد فروخت و تأکید کرد که تصمیم وی در مورد بازخرید سهام فروخته شده ممکن است تحت تأثیر شدت رکود اقتصادی باشد.
این مدیر عامل احتمالی توییتر یک مدیر سختکوش و سختگیر است و حتی همسر و نوزاد تازه متولد شده خود را بلافاصله پس از تولد اولین فرزندش سر کار آورده است و همه با هم در دفتر کارش خوابیدند.
هفتهنامه اکونومیست در آستانه سال نو میلادی، در سر مقاله این هفته خود به بررسی رویدادهای سال 2022 پرداخته است.
مدیرعامل تسلا گفت که تا حدود دو سال دیگر سهام تسلا را نخواهد فروخت. ماسک گفت که پیشبینی میکند اقتصاد در سال 2023 در یک رکود جدی قرار خواهد گرفت و تقاضا برای اقلام بزرگ کمتر خواهد شد.
گفته میشود ایلان ماسک پس از دستدادن آرا در نظرسنجیای که در توییتر منتشر شد شروع به جستجو یک مدیرعامل جدید کرد. باید دید که بااینوجود ماسک از سمت مدیریتی خود کنار میکشد یا خیر.
ایلان ماسک با تصاحب توییتر، وعده داد که آن را به شبکه اجتماعی مناسبتری برای تولیدکنندگان ویدیو تبدیل میکند. حالا این پلتفرم اعلام کرده است که کاربران توییتر بلو میتوانند از طریق نسخه وب، ویدیوهای 60 دقیقهای با رزولوشن 1080p و حجم 2 گیگابایت آپلود کنند.
وال استریت ژورنال: 200 دستگاه استارلینک به ایران فرستاده شد
توییتر در اقدامی برای اثبات «زندهبودن» پلتفرمش، نمایش آمار بازدید را شروع کرده است، مطابق آمار بازدید، اکثر کاربران توییتر علاقهای به لایک ندارند.
ماسک که نظرسنجی اخیرش در رابطه با ماندن بر مسند مدیریت این پلتفرم، حسابی جنجالی شده بود، در نظرسنجی جدید از کاربران پرسیده است که به نظر آنها نمایش تعداد بازدیدها از یک توییت باید در سمت راست قرار بگیرد یا چپ؟!
باشگاه پرسپولیس اعلام کرد از مجری برنامه شب یلدای تلویزیون شکایت میکند.
شیائومی به سبک ایلان ماسک و مارک زاکربرگ بخش بزرگی از کارمندان خود را اخراج کرد. برخی قسمتهای این کمپانی با تعدیل نیروی 75 درصدی روبرو شدهاند!
«امروز استعفای خود از توییتر را ارائه کردم. قدر این فرصت را میدانم، اما فکر نمیکنم که تأثیر واقعی در آنجا داشته باشم."
رشد صنعت دیجیتال مستلزم اعتماد جامعه است و دریغا که سیاستگذاران ایرانی در هیچ صنعتی به اندازه این صنعت به اعتماد جامعه لطمه نمیزنند.
تحقیقاتی که بر اساس اسناد داخلی توییتر انجام شده است، نشان میدهد توییتر به تقویت پروپاگاندای ارتش آمریکا در خاورمیانه از جمله تبلیغات ضد ایران، کمک کرده است.
اسناد پروندههای توییتر نشان میدهند که یکی از مقامات فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) در سال 2017 فهرستی از 52 حساب عربزبان را به این شبکه اجتماعی فرستاده و مدعی شده بود که از آنها برای انتشار پیامهای ویژه این وزارتخانه استفاده میشود.