ایافسی باشگاه و بازیکنان النصر را نقره داغ کرد
تهران - ایرنا - کنفدراسیون فوتبال آسیا (ایافسی) باشگاه النصر و دو بازیکن این تیم را به دلیل تخطی از مقررات در جریان دیدار برابر پرسپولیس جریمه نقدی کرد.
به گزارش ایرنا، جدیدترین احکام کمیته انضباطط ایافسی امروز (دوشنیه) اعلام شد.
براساس این احکام انضباطی، «اسامه یوسف» و «عبدالرزاق حمدالله» دو بازیکن باشگاه النصر، حریف مغلوب پرسپولیس در نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا را به دلیل حاضر نشدن در نشست خبری پس از بازی و بیتوجهی به قوانین رسانهای ایافسی هرکدام 10هزار دلار جریمه کرد.
علاوه بر این، ایافسی باشگاه النصر را نیز بهدلیل اطمینان حاصل نکردن از حضور بازیکنانش در نشست خبری بعد از بازی برابر سرخپوشان 12هزار 500 دلار جریمه کرد.
تیم فوتبال پرسپولیس در نیمه نهایی لیگ قهرمانان 2020 آسیا در دوحه قطر، موفق شد حریف سعودی خود را از پیش رو برداشته و برای دومین بار به فینال معتبرترین رقابت باشگاهی قاره کهن راه یابد. بعد از روشن شدن تکلیف دیگر تیم راهیافته به فینال این تورنمنت از منطقه شرق آسیا، فینال در تاریخ 29 آذرماه برگزار خواهد شد.
*س_برچسبها_س*