بابک زنجانی
بابک زنجانی
مجید تفرشی گفت: اگر فقط به گفت و گو دلخوش باشیم در حالی که دولت همان راه قبلی را برود؛ نمی توان به بهبود اوضاع امید داشت. اما اگر گفت و گو همزمان بشود با اینکه دولت مطالبهی مردم را جدی بگیرد و دست به تغییرات اساسی بزند آنوقت می شود امیدوار بود که گفت و گوی آَشتی ملی هم شکل بگیرد و دوران تازه ایی به روی ایران گشوده شود.
اقتصادنیوز: نیم قرن با اقتصاد ایران روایتی است از تحولات، شخصیتها و شاخصهای اقتصاد ایران و موضوعاتی که به نوعی با اقتصاد ایران ارتباط پیدا میکنند. شرایط فعلی اقتصادی ارتباط مستقیمی با گذشته آن دارد.
مجید تفرشی، تاریخدان و پژوهشگر، در گفت و گو با خبرآنلاین با اشاره به اینکه تندرو های داخلی و اپوزوسیون خارجی در ظاهر ضد هم هستند اما در باطن همگام و هم راستا با هم عمل می کنند گفت: در بین مسئولان نظام اعتماد به نفس کاذبی وجود دارد که برای کشور خطرناک است.
از لحاظ فروش نفت وضعیت کدام دولت ها در ایران بهتر بوده است؟
بسیاری از کاربران شامل مردم عادی، قضات، وکلا، تحلیلگران و... با طرح این پرسش که این همه عجله برای اجرای احکام محاربه چیست؟
ابوالفضل فاتح در اعتماد نوشت: باید برای زخمها، مرهم بود و قفلها را باز کرد. یک گام از حکومت، 10 گام از سوی مردم خواهد داشت. طبیعت نارضایتیهای مردم خوب کشورمان، عمیقا انسانی است.
اعتماد نوشت: چرا احکام محاربه مرتبط با رخدادهای اخیر با این سرعت اجرا میشوند؟ این پرسش مهمترین ابهامی است که پس از اعدام روز چهارشنبه محسن شکاری جوان 23 ساله ایرانی در فضای عمومی و شبکههای اجتماعی مطرح شده است. بسیاری از کاربران شامل مردم عادی، قضات، وکلا، تحلیلگران و... با طرح این پرسش که این همه عجله برای اجرای احکام محاربه چیست؟ پای پروندههای قدیمی مانند «ترور سعید حجاریان» (سال...
کسبوکارهای خرد اینستاگرامی و استارتآپها، نخستین قربانیان محدودیتهای اینترنتی چند ماه اخیر بودند. بهطوری که با فیلتر شدن اینستاگرام در هفتههای ابتدایی، بخش اعظم کسبوکارهایی که بر این بستر فعالیت میکردند به حالت تعطیل درآمدند و تولید محتوای تجاری توسط آنها بیش از 90 درصد افت کرد. این درحالی است که مرکز ملی فضای مجازی در ماه اخیر، اندازه بازار تجاری این پلتفرم را بیش از 70 هزار...
روزنامه اصولگرای فرهیختگان از اجرای حکم اعدام محسن شکاری انتقاد کرده و نوشته است: نمیتوان با فراغ بال و گشادهدستی اعدام کرد.
اقتصادنیوز: همین کافی است که یادآوری کنیم امروز، شنبه، 19 آذر (10 دسامبر)، روز جهانی حقوق بشر است و دو روز قبل، محسن شکاری به جرم محاربه اعدام شد؟ نه؛ سخن گفتن از جان یک انسان، هیچوقت کافی نیست!
صبح ما نوشت: کامبیز نوروزی تاکید کرد: غفلت نباید کرد که اگر جامعه حکمی را عادلانه نداند نه تنها مرعوب و متنبه نمی شود، بلکه چه بسا بساط خشم و کین توسعه یابد و پیچیده تر گردد و بازدارندگی مجازات بطور کلی از بین برود. حکم محسن شکاری اجرا شد و کار او از کار گذشت، اما در مورد سایر کسانی که در ماجراهای اخیر دستگیر شده و متهم یا محکوم به محاربه شده اند این نکات ساده فراموش نشود.
رویداد 24 نوشت: نقدعلی گفت: ما باید به سمت «قضایی اسلامی» برویم چراکه قضایی اسلامی در لحظه است. متاسفانه در سالهای اخیر پروسه رسیدگی و صدور حکم طولانی شده است و برخی از این طولانی شدن سوءاستفاده میکنند و از چنگ عدالت اجتماعی فرار میکنند
بسیاری از حقوقدانان و وکلا با انتشار یادداشتها و پستهایی در شبکههای اجتماعی نسبت به عادلانه بودن اعدام محسن شکاری ابراز تردید جدی کردند.
ایلنا نوشت: آیتالله موسوی تبریزی درباره ضرورت استفاده از رأفت اسلامی در صدور احکام اعدام و محاربه گفت: واقعا باید این کار صورت بگیرد. حتی با اعدام کردن و کشتن نیز این کارها درست نخواهد شد. بنابراین باید با رأفت اسلامی برخورد کنند تا آن افراد و جامعه هم اصلاح شوند.
اعتمادآنلاین نوشت: رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس درباره ابهامات اجرای حکم محسن شکاری و اینکه شرایط او را مصداق ماده 157 قانون مجازات اسلامی میدانند، گفت: کسانی که چنین چیزهایی را میگویند برای خودشان میگویند. نظر آنها که نظر مهمی نیست. این یک نظر حقوقی است که مصداق آن هم ماده 279 قانون مجازات اسلامی است.
یکی از 14 معاون رئیس پارلمان اروپا به اتهام فساد بازداشت شد.