شنبه 14 تیر 1404

بابک زنجانی

بابک زنجانی

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز:«نیم قرن با اقتصاد ایران» به سال چهارم رسید. ما در این بخش تلاش می‌کنیم روندهای اقتصاد ایران و جهان را به‌صورت گذرا و در میان اخبار و گزارش‌های منتشرشده در مطبوعات مرور کنیم.:

خبرگزاری مهر

سوم خرداد ماه سالروز بسته شدن پرونده عظیم مه آفرید خسروی اختلاسگر سه هزار میلیارد تومانی است.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

سخنگوی قوه قصاییه درباره پرونده افسانه بایگان و فاطمه معتمد آریا (از بازیگران سینما و تلوزیون) گفت: این پرونده در مرحله تحقیقات مقدماتی قرار دارد و در ناحیه 35 دادسرای انقلاب مطرح رسیدگی است.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

حالا هم که قرار است وزارت بازرگانی دوباره تشکیل شود مجلسیان ترجیح دادند به استیضاح فاطمی‌امین رأی دهند تا ابراهیم رییسی دو وزیر معرفی کند: یکی وزیر "صنایع و معادن" و دیگری "وزیر بازرگانی" و بدین ترتیب رضا فاطمی‌امین به احتمال بسیار آخرین وزیر صنعت، معدن، تجارت خواهد بود زیرا گریزی نیست جز این که برای دفاع از حقوق مصرف‌کنندگان مجددا وزارت بازرگانی تشکیل شود.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

آذری جهرمی در واکشن به پلب کسب و کارها نوشت: برای دفع یک پلن امنیتی علیه جمهوری اسلامی، با تعطیلی و پلمپ کسب و کارها در زمین بازی یک پلن امنیتی دیگر دشمن بازی نمی‌کنند.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

وب‌گاه دنیای اقتصاد

مناظره دکتر موسی غنی‌نژاد و دکتر مسعود درخشان با موضوع تأملی در باب نظام اقتصادی ایران از ساعت 10 شب در شبکه افق آغاز شده است.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

لژیونر فوتسال کشورمان حرکتی خیرخواهانه را در حمایت از زندانیان انجام داد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

مراسم تشییع مرحوم محمد بقایی، پدر حمید بقایی برگزار شد.

وب‌گاه عرشه آنلاین

به تازگی فیلمی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است که در آن، شهرام جزایری، در زندان مشغول سیخ کردن کباب است.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

رستم قاسمی هفدهم آذر، در چین درگذشت. برای مردی که سال‌های واپسین عمرش را در حاشیه گذراند، چندان تعجب‌برانگیز نبود که حتی درگذشتش هم بدون حاشیه نباشد

وب‌گاه اقتصاد نیوز

برخی چهره‌های سیاسی باسابقه در سال 1401 درگذشتند.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

سخنگوی قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت پرونده آتش‌سوزی در زندان اوین توضیحاتی را مطرح کرد.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری هفتگی گفت: حدود 22 هزار نفر از عفوشدگان اخیر مربوط به اغتشاشات اخیر بودند.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

رئیس کل بانک مرکزی تاکید کرده که در بازار فردایی ارز مداخله خواهد کرد. این مساله پرونده برخی مدیران سابق ارزی مثل سیف و احمد عراقچی را یادآوری می‌کند که به دلیل مداخله در همین بازار متهم و زندانی شده بودند.