چهارشنبه 6 فروردین 1404

بارش برف و ترافیک سنگین در جاده های شمالی کشور

وب‌گاه الف مشاهده در مرجع
بارش برف و ترافیک سنگین در جاده های شمالی کشور

جانشین پلیس راه راهور فراجا، در گزارشی میدانی آخرین وضعیت محورهای مواصلاتی کشور را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ محبی در این خصوص اعلام کرد: هم‌اکنون در برخی محورهای استان‌های مازندران، البرز، گیلان، سمنان و گلستان بارش برف و باران گزارش شده و سطح جاده‌ها کاملاً لغزنده است.

محبی با اشاره به وضعیت ترافیکی محورهای شمالی گفت: از ساعت 15 امروز محور چالوس و آزادراه تهران - شمال دوطرفه شده است. در محور هراز نیز ترافیک پرحجم در برخی مقاطع از جمله مناطق باجان و گزنک، در هر دو مسیر شمال به جنوب و بالعکس، مشاهده می‌شود که باعث اعمال محدودیت‌های مقطعی و یک‌طرفه شدن مسیر شده است.

وی افزود: امروز با توجه به هم‌زمانی دو موج رفت و بازگشت مسافران، شرایط ترافیکی نسبت به روزهای گذشته کاملاً متفاوت شده است. در اکثر محورهای مواصلاتی کشور، از جمله ورودی و خروجی استان‌های خراسان رضوی، فارس، اصفهان و تهران، ترافیک سنگین‌تری نسبت به روزهای قبل مشاهده می‌شود.

جانشین پلیس راه راهور فراجا از مسافران خواست تا در صورت امکان، سفر خود را به تعویق بیندازند و در روزهای آینده، با بهبود شرایط جوی، اقدام به سفر کنند.