سه‌شنبه 21 اسفند 1403

بازار سرمایه همیشه رو به افزایش نیست

خبرگزاری اکو نیوز مشاهده در مرجع
بازار سرمایه همیشه رو به افزایش نیست

به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران، شمس‌الدین حسینی وضعیت بازار بورس و افزایش حجم نقدینگی در این بازار، اظهار داشت: در بازار بورس فرصت‌ها و تهدیداتی وجود دارد.

وی افزود: توصیه بنده به مردم این است که اگر در بازار سرمایه متخصص نیستند، برای حضور و سرمایه‌گذاری در این بازار از متخصصان و نهادهای مالی خوشنام و با سابقه کمک بگیرند.

نماینده مردم تنکابن در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه همیشه اینگونه نیست که ارزش سهام در بازار سرمایه رو به افزایش باشد، تصریح کرد: البته حتی در زمانی که قیمت سهام رو به کاهش است، در بازار سرمایه فرصت وجود دارد اما تشخیص این فرصت تخصص می‌خواهد.

حسینی بیان کرد: همانطور که ما در زمینه درمان بیماری نباید بدون نظر پزشک اقدامی انجام دهیم، در بازار بورس هم نباید بدون اطلاعات عمل کنیم و لازم است که با مشاوران امین، آگاه و یا نهادهای مالی خوشنام مشورت کنیم.