بازداشت هشت نفر به جرم تشویش و ارعاب اذهان عمومی در علیآبادکتول

فرمانده انتظامی علیآبادکتول گفت: تعدادی از افراد خودفروخته با تولید و بازنشر اخبار جعلی و ارعاب، و ارسال به کانالهای بیگانه و معاند، اقدام به تشویش اذهان عمومی میکردند.
به گزارش مشرق، سرهنگ حسین نوروزی اظهار کرد: ماموران پلیس فتای علیآبادکتول با انجام رصدهای هدفمند و پایش های مستمر در فضای مجازی، موفق به شناسایی و بازداشت هشت مجرم سایبری و تشویشکننده اذهان عمومی در عملیات هوشمندانه پلیسی شدند.
این مقام انتظامی ادامه داد: مجرمان دستگیرشده اقدام به درج و انتشار مطالب و تصاویر با محتوای تبلیغ سیاسی علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی در شبکه های اجتماعی می کردند.
وی با اشاره به اینکه مجرمان سایبری دستگیرشده با تشکیل پرونده تحویل مرجع قضایی شدند تصریح کرد: درج و انتشار مطالب و تصاویر در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی که امنیت روانی و آرامش فردی و اجتماعی را برهم بزند، جرم بوده و با هرگونه اقدام مجرمانه در این رابطه به شدت برخورد خواهد شد.